Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 5
Животът не престава да бъде забавен, когато умираме, и не престава да бъде сериозен, когато се смеем.
Джордж Бърнард Шоу
Не бива да позволяваме на часовника и календара да ни попречат да видим, че всеки момент от живота е чудо и мистерия.
Хърбърт Уелс
Най-малко се страхуват от фаталния край хората, чийто живот има най-голяма ценност.
Имануел Кант
Мисля за смъртта повече, от колкото другите хора, и това, навярно, е понеже аз обичам живота повече, отколкото те.
Анджелина Джоли
Животът ме е научил много да прощавам, но още повече да искаш прошка.
Ото фон Бисмарк
Знаменитостта е човек, който поставя за цел през целият си живот, да добие известност, а след това ходи с тъмни очила, че да не го познаят.
Фред Алън
За мен живота е постоянно чувство на глад. Смисъла на живота е не просто да съществуваш или да оцеляваш. Нужно е да се движиш напред, нагоре, достигайки, завоювайки.
Арнолд Шварценегер
Живота сам по себе си е най-прекрасната приказка.
Ханс Кристиан Андерсен
Животът е като красива мелодия, само песните са объркани.
Ханс Кристиан Андерсен
Не можеш да има свобода или красота в домашният живот, който се опира на заеми и дългове.
Хенрик Ибсен
Живота на злите хора е пълен с тревоги.
Дени Дидро
Ако живота беше предсказуем, той би престанал да бъде живот и би изгубил вкусът си.
Елинор Рузвелт
Мнозина влизат и си отиват в живота ви, но само истинските приятели оставят следи в него.
Елинор Рузвелт
Единственото щастие в живота – това е постоянното стремление напред.
Емил Зола
Животът е хоризонтално падение.
Жан Кокто
Животът. Разбирам го все по-малко и по-малко и го обичам все повече и повече.
Жул Ренар
В живота ви винаги ще имате всичко, което искате, ако помагате на другите хора да получават това, което искат.
Зиг Зиглар
Живота е странното нещо, което се случва с мен по пътя към гроба.
Куентин Крисп
Златните моменти в потока на живота стремително се сипят покрай нас, а ние не виждаме нищо друго, освен пясък; ангелите идват да ни посетят, но ние научаваме за тях едва когато вече са си отишли.
Джордж Елиът
Изпуснал съм над 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях.
Майкъл Джордан
Смисълът на живота е в усъвършенстването на човека.
Максим Горки
Животът е или дръзко приключение, или нищо.
Хелън Келър
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
100
Следваща