Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 46
Хората обичат да си усложняват живота, който че без това, не е достатъчно сложен.
Карлос Руис Сафон
Делата, които по това време изглеждаха маловажни, биха се оказали важни; мъничък акт на егоизъм и немилост или, обратно, необмислен акт на щедрост би се превърнал в мярка за човешкия живот.
Карън Армстронг
В крайна сметка със съжаление напуснах религиозния живот и след като се освободих от бремето на неуспехите и недостатъците, усетих как вярата ми в Бог тихо се изплъзва. Той никога не беше засягал живота ми, макар че бях направил всичко възможно, за да му позволя. Сега, когато вече не се чувствах толкова виновен и притеснен от него, той стана твърде отдалечен, за да стане реалност.
Карън Армстронг
Хората, които идват да ни гледат как играем, които обичат отбора и го смятат за част от живота си, никога няма да оценят, че Ливърпул има огромен баланс в банката. Те искат всеки актив, който притежаваме, да носи червена риза.
Кени Далглиш
Понякога най-малките решения могат да променят живота ви завинаги.
Кери Ръсел
Виждате трансформацията, която изкуствата имат върху младите хора. Те променят живота им към по-добро. Това е моят ангажимент.
Кери Уошингтън
Реалността преди моя език съществува като немислима мисъл... животът предхожда любовта, телесната материя предшества тялото и един ден от своя страна езикът ще предшества притежаването на мълчание.
Кларис Лиспектор
Без мир няма нищо наистина човешко. Мирът е хармония. А хармонията е най-високият идеал на живота.
Клас Понтус Арнолдсон
Фантастично е, защото съм живяла хиляди животи, не само живота си.
Клаудия Кардинале
Обичам да изтласквам героите до крайности, така че те трябва да вземат наистина тежки решения и няма живот по-екстремен от този на атлета.
Крис Клийв
Неразумният бърза да сложи край на живота си. Оцелява само непоколебимата душа.
Кристин дьо Пизан
Ние изискваме твърде много от живота, твърде малко от себе си.
Кристофър Лаш
Семейното заплащане е подкопано от същите събития, които насърчават консуматорството като начин на живот.
Кристофър Лаш
Основното ми утешение през тази година на умиращия живот беше присъствието на приятели.
Кристофър Хитчънс
Удовлетворението от любопитството е един от най-големите източници на щастие в живота.
Лайнъс Полинг
Това е научаване в бизнес живота, че на първо място трябва да имате ангажираност, отдаденост и страст към това, което правите.
Лакшми Митал
В живота открих, че има начини да стигнеш почти до където искаш да отидеш, ако наистина искаш да отидеш.
Лангстън Хюз
Целият живот на слава си струва един миг на болка. Луи си помисли: Пусни го.
Лаура Хиленбранд
Борба - ето радостта от живота.
Леонид Андреев
Моят живот е изкуство. Как изразявам Бог.
Лиза Бонет
Ние сме нищо в този живот.
Лима Барету
Сърцето на Чан познаваше само алчността, но в него имаше достатъчно интелигентност, за да се чуди пред човек, който можеше да види цялата безполезност на живота и все още да се превъзнася в притежанието му.
Лин Картър
Предишна
1
...
45
46
(Текуща)
47
...
100
Следваща