Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 44
Мъжете, които успяват най-добре в обществения живот, са тези, които поемат риска да застанат зад собствените си убеждения.
Джеймс Гарфийлд
Постоянното изкушение на живота е да объркаш мечтите с реалността. Постоянното поражение на живота идва, когато мечтите се предадат на реалността.
Джеймс Мичънър
Сънищата идват да ни разкажат нещо за живота си, което ни липсва.
Джеймс Редфийлд
Няма нищо обаче, което да ни подготви за най-лошите неща в живота ни. Не можете да направите нищо, за да спрете шока или да смекчите болката.
Джеймс Фрей
Приемането, толерантността и прошката, са уроци, променящи живота.
Джесика Ланг
Ако трудът на човешко същество не води до доброто на обществото, животът на този човек е безполезен.
Джигоро Кано
При всеки има два варианта: ние можем просто да живеем или да създаваме собствен живот и съдба.
Джим Рон
Единственият начин да преобърнете живота си изведнъж е да промените възгледите си.
Джим Рон
Единственият начин да се насладите на всичко в този живот е първо да го спечелите.
Джинджър Роджърс
Когато отделим музиката от живота, се получава "изкуство".
Джон Кейдж
Хумор - това е спасителният пояс на вълните на живота.
Джон Лъбък
Всички уроци по психиатрия, психология, социална работа, наистина култура, ни научиха през последните сто години, че приемането на различията, а не търсенето на сходства, позволява на хората да се свързват помежду си в личния или семейния си живот.
Джон Ралстън Сол
Зигмунд Фройд: Човек, толкова недоволен от собствените си майка и баща, че посвети живота си, за да убеди всички, които биха слушали - или още по-добре, да говорят - че родителите им са също толкова лоши.
Джон Ралстън Сол
Никога не съм знаел кой ще съм в този живот, но винаги съм знаел, че съм роден за нещо повече.
Джон Д. Рокфелер
Ако хората не вярват, че математиката е проста, това е само защото не осъзнават колко сложен е животът.
Джон фон Нойман
Постиженията на човек в живота са кумулативният ефект от вниманието му към детайла.
Джон Фостър Дълес
Помислете, че като принцип на любовта е основният принцип в сърцето на истински християнин, така че трудът на любовта е основна работа на християнския живот.
Джонатан Едуардс
Бог ни дарява живот и го отнема по свое усмотрение.
Джони Кеш
Молитвата е искреното желание на душата. Вашето желание е вашата молитва. То излиза от най-дълбоките ви нужди и разкрива нещата, които искате в живота.
Джоузеф Мърфи
Натоварете ума си с концепциите за хармония, здраве, мир и добра воля и в живота ви ще се случат чудеса.
Джоузеф Мърфи
Надеждата е най-вълнуващото нещо в живота; ако ти честно вярваш, че любовта е там, тя ще дойде. И даже ако тя не дойде, при теб има шансове, че това скоро ще се случи.
Джош Хартнет
Това, което е направило прекрасен моят живот, ще направи прекрасна и моята смърт.
Джуандзъ
Предишна
1
...
43
44
(Текуща)
45
...
100
Следваща