Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 41
Наричам се традиционалист, въпреки че цял живот съм се борил срещу традицията.
Филип Джонсън
Животът е доста забавен, когато го гледате обективно отвън.
Филип Сиймур Хофман
Води спокоен живот и ти ще умреш със спокойна съвест.
Филип Честърфийлд
Бъдещето е твърде ярко, че да се спреш в миналото. Живота се променя бързо - бягай бързо.
Франк Айеро
Имах желание да проуча живота си в друга култура и да изляза отвъд това, което знаех.
Франсис Мейс
В живота на човек е необходима романтика. Именно тя придава на човек божествени сили за пътешествия отвъд обикновеното. Това е могъща пружина в човешката душа, тласкайки го към велики дела.
Фритьоф Нансен
Безстрашието е като мускул. От собствения си живот знам, че колкото повече го упражнявам, толкова по-естествено става да не позволявам на страховете си да ме управляват.
Ариана Хъфингтън
Вие идвате в света с нищо и целта на живота ви е да направите нещо от нищо.
Хенри Луис Менкен
Живота е преди всичко хаос, в който ти си заблуден.
Хосе Ортега и Гасет
Събудих се и осъзнах, че животът е страхотен и хората са страхотни и животът си струва да се живее.
Хълк Хоган
Това е част от живота да има пречки. Става въпрос за преодоляване на препятствията; това е ключът към щастието.
Хърби Хенкок
Музиката е инструмент за изразяване на живота - и всичко това има значение.
Хърби Хенкок
Даже ако в моята обувка няма камък, аз непременно сам ще си сложа. Защото аз се боря с усещането за всячески комфорт? Може би защото моята версия на щастието означава да не бъдеш много щастлива. Аз възприемам живота по-скоро като падение от една стъпка на друга. Ако забавим движението, е възможно да достигна ниво, в което дебел пухкав килим ще ме предпази от много силна болка.
Хю Лори
Почти във всеки има доза изкуственост. Това да се каже е външната страна на живота. И ето тя може да изглежда много по-организирана и подредена от вашата. Но, колкото по-съвършена изглежда, толкова по подозрения възникват.
Хю Лори
Моят живот е като отворена книга - с илюстрации.
Хю Хефнър
Живота е твърде кратък, за да се отказваш от удоволствия като двоен чийзбургер.
Чанинг Тейтъм
Литературата на вътрешния живот е до голяма степен запис на борба с хаотичните страсти на социалния Аз.
Чарлз Кули
Идеята, че да видиш живота означава да ходиш от място на място и да правиш голямо разнообразие от очевидни неща, е илюзия, естествена за тъпите умове.
Чарлз Кули
В Африка ще настъпи нова ера, когато бедните маси на една държава се издигат, за да спасят правото си на достоен живот от ръцете на управляващите олигархии.
Ернесто Че Гевара
Желанието да се пожертва цял живот за най-благородните идеали не служи за целта, ако човек работи сам.
Ернесто Че Гевара
Не си струва да се боиш от тези хора, които могат да ти причинят болка. В края на краищата ако се боите от живота, вие просто не можете да живеете.
Честър Бенингтън
Успешният живот е този, който се преживява чрез разбиране и преследване на собствения си път, а не преследване на мечтите на другите.
Чин-Нин Чу
Предишна
1
...
40
41
(Текуща)
42
...
100
Следваща