Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 32
Ние творим нашия собствен живот и го наричаме съдба.
Бенджамин Дизраели
Наслаждавайте се на това, което правите и вие никога през живота си няма да работите.
Бил Гейтс
Светът не се интересува от твоето самочувствие. Животът ще изисква да завършите бизнеса ПРЕДИ да се почувствате уверени.
Бил Гейтс
Животът става много по-забавен, ако подходите творчески към всичките му предизвикателства.
Бил Гейтс
Горко на хората, които не познават смисъла на живота си.
Блез Паскал
Животът е духът въплътен във времето.
Бъкминстър Фулър
Да се боиш от любовта означава да се боиш от живота, а този, който се бои от живота е на три четвърти мъртъв.
Бъртранд Ръсел
Аз заплатих с живота си за своята работа, и тя ми струва половината разсъдък.
Винсент ван Гог
Да живееш - означава да чувстваш и мислиш, страдаш и блаженстваш, всеки друг живот - смърт.
Висарион Белински
Какво може да знае рибата за водата, в която плува цял живот?
Алберт Айнщайн
Кажете му да. Дори ако умирате от страх, дори и да съжалявате по-късно, защото каквото и да направите, ще съжалявате през целия си живот, ако кажете не.
Габриел Гарсия Маркес
Всички хора имат три живота: публичен, частен и таен.
Габриел Гарсия Маркес
Проблемът в обществения живот е да се научим да преодоляваме терора; проблемът в брачния живот е да се научим да преодоляваме скуката.
Габриел Гарсия Маркес
Налице е, това което наричат живот, и нещо друго, което наричат съществуване. Аз избирам съществуването.
Габриел Марсел
С началото на живота идва жаждата за истината, докато способността да се лъже постепенно се придобива в процеса на опит да остане жив.
Гао Синдзиен
Животът вероятно е плетеница от любов и омраза, трайно свързани заедно.
Гао Синдзиен
Животът е крехък, но все пак за упорита борба е естествено.
Гао Синдзиен
Ако пилотът вярва в безсмъртието, то живота на пътниците е в опасност.
Гилбърт Кийт Честъртън
Животът не е справедлив... Всеки, който каже, че е или дори би трябвало да бъде, е глупак или по-лошо.
Дейвид Брин
Животът е голяма картина, и ти си длъжен просто да успееш да нарисуваш на нея всичко, което искаш.
Дени Кей
Много хора казват, че винаги се връщаш към това, в което си добър. Футболът е 25 години от живота ми, така че може би ще се върна към него по някакъв начин.
Денис Бергкамп
Промяната не е просто необходима за живота - тя е животът.
Алвин Тофлър
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
100
Следваща