Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 24
Видях смисъла на живота си в това, че да помогна на другите да видят смисъла на живота им.
Виктор Франкъл
Главното в живота са хората и техните отношения.
Виле Вало
Насладете се на живота и музиката, която ви помага да избягате от суровата реалност на света, дори и само за няколко минути.
Виле Вало
Човек е безсмъртен благодарение на познанието. Познанието мисленето са коренът на неговият живот, неговото безсмъртие.
Георг Хегел
Човекът на XXI век е езичник: в него няма вътрешен свят, той много разрушава и малко създава, и, главното, той не чувства в своя живот присъствие на Бог.
Дейвид Бауи
Най-добрите години от живота ви са тези, в които решавате, че проблемите ви са ваши. За тях не обвиняваш нито в майка си, нито в екологията, нито в президента. Осъзнаваш, че сам контролираш съдбата си.
Албърт Елис
Живота ми напомня на голям басейн. Когато се гмуркаш във водата, ти още не знаеш колко е дълбоко.
Денис Родман
Човек или живее живота, както му се случва, среща го челно и го облизва, или той му обръща гръб и започва да изсъхва.
Джийн Родънбери
Не можете да промените живота си за една нощ, но можете да промените посоката, в която се движите.
Джим Рон
Животът е шега; и всички неща го показват. Аз така мислех веднъж; и сега го знам.
Джон Гей
Живота е пълен с лишения, но е още по-сложен, ако ти си глупав.
Джон Уейн
Необходимостта от писане идва от необходимостта да се осмисли нечий живот и да се открие полезността му.
Джон Чийвър
На континента мислят, че живота - това е игра, а в Англия мислят, че крикета - това е игра.
Джордж Майкс
Харесвам глупости, събужда мозъчните клетки. Фантазията е необходима съставка в живота, това е начин да гледате на живота през грешния край на телескоп. Което и правя, и това позволява да се смеете от реалностите на живота.
Доктор Сюс
Сътрудничеството е важно не само защото е по-добър начин за учене. Духът на сътрудничество прониква във всяка институция и през целия ни живот. Така че научаването на сътрудничество е част от подготовката за ефективност, решаване на проблеми, иновации и учене през целия живот в една постоянно променяща се мрежова икономика.
Дон Тапскот
Влагам парите си в банка: Аз мисля за живота след манекенството, когато аз няма вече да съм известна.
Ева Херцигова
Моите стихотворения са химни на възхвала на славата на живота.
Едит Ситуел
Време, прекарано напразно, е съществуване; време употребено с полза, е живот.
Едуард Юнг
Страстната омраза може да даде смисъл и цел на празния живот.
Ерик Хофер
Няма да има общество, ако съвместният живот зависи от разбирането един на друг.
Ерик Хофер
Животът е просто преосмисляне на процеса на живот.
Ернст Майр
Животът с друг човек винаги е труден.
Йоко Оно
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
100