Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 19
Дума - великото оръжие на живота.
Василий Ключевски
Измислицата е като паяжина, прикрепена толкова леко, но все още привързана към живота на четирите ъгъла. Често привързаността едва се усеща.
Вирджиния Улф
Великия въпрос на живота - как да живееш сред хора.
Албер Камю
Без отчаяние в живота, няма и любов в живота.
Албер Камю
Важното в живота е не това, което се случва с вас, а това, което помните и как го помните.
Габриел Гарсия Маркес
Героизъм - това е вид смърт, а не образ на живот.
Габриел Лауб
Колко бавен е животът, колко силна е надеждата.
Гийом Аполинер
Тайната на живота е честността и честното отношение. Ако можете да фалшифицирате това, вие сте го направили.
Граучо Маркс
Мъжът не управлява собствената си съдба. Жените в живота му правят това за него.
Граучо Маркс
На мен ми е дадено да живея възвишен живот. А аз умирам в леност, разврат и мечтания.
Даниил Хармс
Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада.
Дейл Карнеги
Цел на човешкият живот - служба, проявяване на състрадание и готовност да помогнеш на хората.
Алберт Швайцер
Децата ще придават на живота ви пълнота, която без тях е невъзможна.
Джак Никълсън
Това е най-странният живот който познавам.
Джим Морисън
Хората се боят от смъртта много повече, от колкото от болката. Това е странно, че те се боят от смъртта. Живота им носи много повече болка, от колкото смърта. След смъртта, вече няма болка.
Джим Морисън
Животът е като филм, напиши своя собствен край. Продължавай да вярваш, продължавай да се преструваш.
Джим Хенсън
Партията на реда и стабилността и партията на напредъка и реформите са необходими елементи на един здравословен политически живот.
Джон Стюарт Мил
Семейството е най-важното, което има на света. Ако вие нямате семейство, мисля, че нямате нищо. Семейството са най-трайните връзки във вашият живот.
Джони Деп
Ако цениш репутацията, свързвай живота си с уважавани хора.
Джордж Вашингтон
Хората могат да бъдат щастливи само при условие, че те не считат щастието за цел на живота си.
Джордж Оруел
Основните неща съставляващи щастието в този живот са: човек трябва да работи върху нещо, някого да обича и нещо, за което да се надява.
Джоузеф Адисън
Твоят живот е резултат от твоите постъпки. Не вини никого освен себе си за това.
Джоузеф Камбъл
Предишна
1
...
18
19
(Текуща)
20
...
100
Следваща