Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 12
Човек, на който си простил за предателство веднъж, ще те предава цял живот.
Майк Тайсън
Всеки живот, посветен на гонитбата на пари е смърт. Възкресението е в безкористността.
Албер Камю
Не вярвам във вината, аз вярвам, че трябва да живееш импулсивно дотогава, докогато не нараниш някого умишлено и не започнеш да съдиш хората в живота си. Мисля, че трябва да живееш напълно свободно.
Анджелина Джоли
Един час истинска любов струва повече от цяла вечност отегчителен живот.
Афра Бен
Не е престъпление да обичаш няколко пъти в живота и не е заслуга да обичаш само веднъж: да се упрекваш за първото и да се хвалиш с второто си е еднакво нелепо.
Висарион Белински
Животът е планина: качваш се бавно и слизаш бързо.
Ги дьо Мопасан
Една от най-трагичните черти, присъщи на хората е, че всички ние сме склонни да отлагаме живота. Мечтаем за някаква вълшебна градина от рози отвъд хоризонта - вместо да се радваме на розите, които цъфтят под прозорците ни.
Дейл Карнеги
Ще започна с това признание: какво съм направил по време на моя живот, било то добро или лошо, е било направено свободно, аз съм свободен човек.
Джакомо Казанова
Живот без трудолюбие е грях, но трудолюбие без умение е жестокост.
Джон Ръскин
Всеки от нас има такива моменти в живота си, които тестват смелостта му. Довеждането на деца, например, в къща с бял килим е един от тях.
Ерма Бомбек
Не съжалявам за нищо. Не бих живяла живота си по начина, по който го направих, ако се притеснявах какво ще кажат хората.
Ингрид Бергман
Мъж, който никога не е ядосвал жена, се е провалил в живота.
Кристофър Морли
Привързват ни към живота тези, на които служим за опора.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Не обикаляй наоколо заявявайки, че светът ти дължи добър живот. Светът не ти дължи нищо. Той беше тук първи!
Марк Твен
Имам много неща, които да доказвам на себе си. И едно от тях е, че мога да живея живота си безстрашно.
Опра Уинфри
Получавате от живота това, за което ви стига куража да си поискате!
Опра Уинфри
Ако мъжете се женеха за жените, които заслужават, щяха да имат много тежък живот.
Оскар Уайлд
Ако няма да се бавиш много, мога да те чакам цял живот!
Оскар Уайлд
Странно е колко прости неща стават в живота, докато ние ставаме все по-сложни.
Ричард Бротиган
Животът се обогатява от многото приятелства. Да обичаш и да бъдеш обичан е най-голямото щастие на човешкото съществуане.
Сидни Смит
Трябва само да се вгледаме в себе си, за да видим колко интелигентен живот може да се развие в нещо, което не бихме искали да срещаме.
Стивън Хокинг
Дай на човек огън и той ще се стопли за ден. Запали в него огън и ще гори до края на живота си.
Тери Пратчет
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
100
Следваща