Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Живот" - страница 100
Въпреки че може да не сме в състояние да видим Неговата цел или Неговия план, Господ на небето е на трона Си и твърдо контролира вселената и нашия живот.
Макс Лукадо
Мисля, че най-големият дар за мен е, че мога да се изразя в песни. Това ми помага да преживея някои от най-трудните моменти в живота си. Това също ми помага да празнувам някои от най-добрите времена.
Марая Кери
Но хората биха направили всичко на света, само да не признаят, че животът им е безсмислен. Тоест безполезен. Безсюжетен.
Маргарет Атууд
Невероятно е да имате истинска криза в ръцете си, след като половината от политическия ви живот е отишъл за всякакви скучни неща като опазване на околната среда!
Маргарет Тачър
Да бъда католик е най-важният аспект в живота ми.
Марк Уолбърг
Винаги съм искал да правя правилно в живота. Но желанието и правенето не са съвсем едно и също нещо.
Марк Уолбърг
Такъв е животът на човек. Моменти на радост, заличени от незабравима скръб.
Марсел Паньол
На нас ни липсва само необходимото: голям къс от небето. Старайте се винаги да съхранявате къс от небето над вашият живот.
Марсел Пруст
Имам абсолютна вяра в принципите на ненасилието и вярвам в тях, не само като метод или преходна стратегия, но като и начин на живот.
Мартин Лутър Кинг
Ако някой искаше да снима живота ми, щеше да скучае за един ден.
Мат Деймън
Да желаеш смърт, когато живееш, е толкова малодушно, както и да съжаляваш за живота когато е настанало време да умираш.
Анатол Франс
Накратко, митовете разкриват, че Светът, човекът и животът имат свръхестествен произход и история и че тази история е значима, ценна и образцова.
Мирча Елиаде
Процесът е живот, а резултатът смърт.
Михаил Жванецки
Живота - вечност, смъртта - просто един миг.
Михаил Лермонтов
Животът е борба за безсмъртие...
Михаил Пришвин
Няма никакви случайни действия. Ние всички сме свързани. Ти не можеш да отделиш един живот от друг, също както не можеш да отделиш бризът от вятъра.
Мич Албом
В боя състоянието на твоят дух не трябва да се различава от всекидневното. И в схватката и във всекидневният живот ти трябва да бъдеш целеустремен, но спокоен.
Миямото Мусаши
Твоят живот не струва нищо, докато не се предизвикаш. За мен това е плаване в открит океан. Живот или смърт.
Морган Фрийман
Животът ми в Бруклин беше в постоянна опасност заради лошото ми здраве.
Морис Сендак
Това е изкуството. Не измисляш истории. Живееш живота си.
Морис Сендак
Смъртта настъпва за нас не само тогава, когато ние умираме, но даже и тогава, когато умират наши близки. Ние имаме в живота си опит със смъртта било и неокончателен.
Николай Бердяев
Свободата не е лека, както мислят нейните врагове, клеветящите я, свободата е трудна, тя е тежко бреме. И хората лесно се отказват от свободата, за да облекчат себе си... В целия човешки живот трябва да премине чрез свободата, чрез изпитание на свободата, чрез отхвърляне изкушенията на свободата.
Николай Бердяев
Предишна
1
...
97
98
99
100
(Текуща)
Следваща