Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 97
Има неща, които няма да правя в радиото. Искам да кажа, че следващият логичен въпрос е какво няма да направите. Казвам, добре, знаете ли, трябва да разберете, когато сте в ефир.
Хауърд Стърн
Не мисля, че има нещо, което някога съм казвал по радиото, което би било счетено за неприлично или нецензурно.
Хауърд Стърн
Хрумна ми, че да имаш гола жена по радиото би било възмутително. И все пак кого наистина ще обиди? Всичко е театър на ума. Дори всъщност не знаеш дали е гола или не.
Хауърд Стърн
Какво лошо има в това да си гол? Не мисля, че има нещо лошо в това. Плащам си данъците. Аз съм добър човек. Аз съм добър баща - все пак се опитай да бъда. Опитвам се да правя правилните неща в живота.
Хауърд Стърн
Смелостта е да отстояваш това, в което вярваш. Има толкова много хора, които не желаят да отстояват. Трябва да се бориш.
Хауърд Стърн
Отсечете главата на вълк и тя все още ще има силата да ухапе.
Хаяо Миядзаки
Във всяка тълпа има идиоти.
Хедър Греъм
В нашата култура се отделя твърде много внимание на външноста, възраста и социалният статус. А единственото, което всъщност има значение е любовта.
Хелън Филдинг
Потънете в болезнено, цинично размишление за това колко романтично сърцебиене има общо с егото и смесената гордост, а не от действителната загуба.
Хелън Филдинг
Има все повече и повече данни, които показват, че има биологична основа за вашите политически възгледи.
Хелън Фишер
Имаше истински причини да си привлечен от някого първоначално. Мозъкът не избира волю или неволю. Освен ако не се разделите, мразейки се по някаква причина, този механизъм може да се задейства отново. Можете буквално да се влюбите отново.
Хелън Фишер
Поразителен факт е, че повечето гениални хора са имали прекрасни майки, и че те много повече са придобили от своите майки, отколкото от бащите си.
Хенри Томас Бъкл
Ерген - мъж, който иска да има жена, но се радва, че няма.
Хенри Луис Менкен
Компаниите са общности. Има дух на съвместна работа. Общностите не са място, където няколко души си позволяват да бъдат посочени като единствено отговорни за успеха.
Хенри Минцбърг
Описвам управлението като изкуство, занаяти и наука. Това е практика, която се основава на изкуства, занаят и наука и има много занаят - което означава опит - има определено количество занаят, което означава прозрение, креативност и визия, и има използването на наука, техника или анализ.
Хенри Минцбърг
Имайки предвид петте части на организацията - оперативно ядро, стратегически връх, средна линия, техноструктура и помощен персонал - сега можем да се запитаме как всички те функционират заедно. Всъщност не можем да опишем единствения начин, по който те функционират заедно, тъй като изследванията показват, че връзките са разнообразни и сложни. Частите на организацията са обединени от различни потоци - на авторитет, на работен материал, на информация и на процеси на вземане на решения.
Хенри Минцбърг
В моят живот е имало такива периоди в които аз почти съм повярвал в точа, че даже и една единствена игра не мога да загубя.
Хосе Раул Капабланка
Колумбия има огромно разнообразие от растителни и животински видове, а ние имаме огромен потенциал. Малки и средни компании трябва да дойдат в Колумбия. От тук те имат достъп до целия пазар в Латинска Америка.
Хуан Мануел Сантос
Не съм имал и най-малкото съмнение, че тази форма на индивидуализация представлява висш етап от еволюцията на човечеството.
Хърбърт Рийд
В еволюцията на човечеството винаги е имало известна степен на социална съгласуваност.
Хърбърт Рийд
Може би трябва да имаме свят, в който нещата са разделени между хората доста справедливо.
Хърбърт Саймън
Преди науката да може да разработи принципи, тя трябва да притежава концепции. Преди да бъде формулиран закон на гравитацията, беше необходимо да има понятията "ускорение" и "тегло".
Хърбърт Саймън
Предишна
1
...
96
97
(Текуща)
98
...
100
Следваща