Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 96
Обичам живота, защото какво повече от него има?
Антъни Хопкинс
Имам страхотно чувство за хумор.
Антъни Хопкинс
Надежда може да има само за общество, което действа като едно голямо семейство, а не толкова много отделни.
Ануар Садат
Колкото повече отказваме да купуваме нашите вътрешни критици - и нашите външни също - толкова по-лесно ще имаме увереност в избора си и ще се чувстваме комфортно с това, което сме - като жени и като майки.
Ариана Хъфингтън
Изчезването на расовото съзнание между мюсюлманите е едно от изключителните постижения на исляма и в съвременния свят има, както се случва, плачеща нужда от разпространението на тази ислямска добродетел.
Арнолд Джозеф Тойнби
Имам слабости и минуси, но за тях говоря на изповедите си.
Фьодор Емеляненко
Във всеки човек има постоянна борба между това, което е, и това което би трябвало да бъде. Наистина, не всеки забелязва тази борба.
Хавиер Бардем
Наше задължение е да спасим тези хора и все още имаме време да ги спасим! Но е безполезно да се жертват хора по такъв безсмислен начин. Време е! Трябва незабавно да евакуираме тези войници!
Хайнц Гудериан
Първото нещо е да имаш воля; останалото е техника.
Халдоур Лакснес
За всеки, който плаче, животът има някакво значение.
Халдоур Лакснес
В Афганистан има много деца, но малко детство.
Халед Хосейни
Виждате ли, някои неща мога да ви науча. Някои научавате от книгите. Но има неща, които, е добре да видите и почувствате.
Халед Хосейни
Имаше толкова много доброта в живота ми. Толкова щастие. Чудех се дали съм заслужил нещо от това.
Халед Хосейни
Прав или грешащ, клиентът винаги има право.
Гордън Селфридж
Това е невероятното нещо около музиката: има песен за всяка емоция. Можеш ли да си представиш света без музика? Би скучал.
Хари Стайлс
Имам много добро семейство; Имам страхотни приятели около мен.
Хари Стайлс
Този, които има съюзници, вече не е напълно независим.
Хари С. Труман
На първо място имам огромно уважение към здравия разум. Всеки път, когато открием нещо страхотно и то противоречи на здравия разум, по-добре да се върнем в лабораторията и да го проверим.
Хари Харлоу
Израснах като пренебрегнат плевел - незнаещ свободата, без да имам опит от това.
Хариет Тъбман
Смешно е как можеш да си позволиш да забравиш за секунди, как дори в разгара на ужасното можеш да имаш моменти, в които се заблуждаваш да мислиш, че всичко може да е наред.
Харлан Коубън
Съществува старият параграф 22, че психически нестабилен човек не може да знае, според заболяването си, че е нестабилен. Но това беше грешно. Можете и имате прозрението да видите собствената си лудост.
Харлан Коубън
Отвратен съм от всички религии. Религията е разделила хората. Не мисля, че има разлика между папата, носещ голяма шапка и парадиращ наоколо с димяща чанта, и африканец, който боядисва лицето си в бяло и се моли на скала.
Хауърд Стърн
Предишна
1
...
95
96
(Текуща)
97
...
100
Следваща