Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 95
Има нещо във възрастта, което винаги, дори и въпреки собствената си независимост, трябва да бъде почитаемо, трябва да създава уважение и да бъдеш третиран зле, за мен е по-лошо, по-жестоко и по-зло от всичко на земята.
Фани Бърни
Гордея се с това, което имам и имам нужда от публика.
Фара Фосет
Навсякъде небето е синьо. Има множество кухни и ястия. Мисля за тях като за езиците и диалектите на храната.
Феран Адриа
За мен стремежът към монументалност е толкова вроден, колкото желанието за храна и секс, независимо как го отричаме. Паметниците се различават в различните периоди. Всяка възраст има своя собствена.
Филип Джонсън
Предполагам, че не мога да бъда страхотен архитект. Големите архитекти имат разпознаваем стил. Но ако всяка сграда, която направих, беше една и съща, би било доста скучно.
Филип Джонсън
Има неизменен конфликт в живота и в бизнеса, постоянна битка между мира и хаоса. Нито един от тях не може да бъде овладян, но и двата могат да бъдат повлияни. Как се справяте с това е ключът към успеха.
Фил Найт
Живей живота, когато го имаш. Животът е прекрасен подарък - в това няма нищо малко.
Флорънс Найтингейл
В идеала е нужно да има повече материал, от колкото е възможно да се справиш.
Франк Ауербах
В Южна Америка не е имало война от петдесет години и имам всякаква увереност, че страните от Централна и Южна Америка са дълбоко сериозни в поддържането на мира.
Франк Билингс Келог
Народа има право на истина, подобно на това, както има право на живот, свобода, борба за щастие.
Франк Норис
Не съм нито горчив, нито циничен, но искам да има по-малка незрялост в политическото мислене.
Франклин Делано Рузвелт
В света има малко приятелство - най-малкото между равните.
Френсис Бейкън
Неимоверно се интересувам да видя къде неврологията може да ни отведе при разбирането на тези сложности на човешкия мозък и как работи, но мисля, че може да има ограничения по отношение на това, което науката може да ни каже за това какво означава добро и зло така или иначе, и за какво са тези понятия?
Франсис Колинс
Ако кодът наистина има някаква логическа основа, тогава е легитимно да се вземат предвид всички доказателства, както добри, така и лоши, при всеки опит да се изведат.
Франсис Крик
Няма техника, има просто начин да го направите. Сега, дали ще мерим или ще готвим?
Франсис Мейс
Безкрайно малките хора имат безкрайно велика гордост.
Волтер
Хората, които обичаме, почти винаги имат по-голяма власт над нашата душа, отколкото ние самите.
Франсоа дьо Ларошфуко
Не може да има дълга дружба, подчинение, приятелство там, където единия не е приспособен към другия.
Франческо Гуичардини
Смятах, че съм най-странният човек в света. Но тогава ми хрумна, че има толкова много хора по света и вероятно имаше втори толкова причудлив, колкото и аз.
Фрида Кало
Науката само увеличи зоната на неизвестното. И ако има Бог, името му е Мистерия.
Фриц Лейбър
Нямам хора около мен, които да ме следват - например бодигарди. Не знам как хората живеят по този начин. Може би младите филмови звезди трябва да живеят по този начин, не знам. Изглежда малко лудо за мен. Не смятам, че имаш нужда от всичкото това нещо.
Антъни Хопкинс
Аз имам наказателен режим на тренировка. Всеки ден тичам по 3 минути на пътеката, после лягам, изпивам чаша водка и изпушвам по цигара.
Антъни Хопкинс
Предишна
1
...
94
95
(Текуща)
96
...
100
Следваща