Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 94
Що се отнася до хората, които казват, че справянето с проблемите чрез дрехите е повърхностно, мисля, че те казват това, защото имат свои собствени проблеми относно самооценката.
Трини Уудол
Това са малките неща, които гражданите правят. Това е, което ще има значение. Моето малко нещо е засаждането на дървета.
Уангари Маатаи
Всички ние имаме Бог в нас и че Бог е духът, който обединява целия живот, всичко, което е на тази планета.
Уангари Маатаи
Имам представа кой искам да бъда, имам визия за собствения си успех.
Уиз Халифа
Знам че има множество хора, притежаващи огромни познания и нямащи нито една собствена мисъл.
Уилсън Мизнър
Всичко в природата, растението, листата, тревите трябва да бъдат субекти на безкрайна и плодотворна медитация за художника, облака, плуващ на небето, има вид, и формата му дава радост, помага му да мисли.
Уилям Адолф Бугеро
Има само един вид живопис - тази живопис, която дарява на очите вид на съвършенство, красота и безупречен емайл.
Уилям Адолф Бугеро
С филма имате много ограничени инструменти за предаване на субективност - глас зад кадър, гледна точка на камерата, добра актьорска игра - но дори и най-добрият актьор в света е груб в сравнение с това, което можете да направите в написан параграф.
Уилям Бойд
От изобретяването на целувката има само пет целувки, които бяха оценени като най-страстни, най-чисти. Тази ги остави всички зад себе си.
Уилям Голдман
Проведох конференция в Харвард, където американците казаха, че не вярват в риска. Те смятаха, че това е просто европейска истерия. Тогава се случиха терористичните атаки и имаше пълно преобразуване. Изведнъж тероризмът беше основният риск.
Улрих Бек
Имате нужда от образование. Нуждаете се от издръжка. Нуждаем се от работа и социална сигурност. Това са предпоставки, при които може би ще е възможно да се справим с тези сложни обстоятелства.
Улрих Бек
Но театърът, поради своята природа, както текст, изображения, мултимедийни ефекти, има по-широка база за комуникация с публика. Затова го наричам най-социалното от различните форми на изкуство.
Уоле Шоинка
Дори когато пиша пиеси, обичам да имам компания и психически мисля за тази компания като за компанията, за която пиша.
Уоле Шоинка
Когато си тръгнах, установих, че има и други, които се чувстват по същия начин. Ще се срещнем, те щяха да дойдат да ме издирят, ще си поговорим за бъдещето. И открих, че депресията и песимизмът им бяха толкова остри, колкото и моите.
Уоле Шоинка
Има различни видове артисти и много често, ще бъда много откровен с вас, бих искал да съм от различен вид.
Уоле Шоинка
Има нещо за театъра, което кара пръстите ми да изтръпват.
Уоле Шоинка
Учителят трябва да има атмосфера на страхопочитание и да ходи чудесно, сякаш е изумен от това, че е себе си.
Уолтър Бейджхот
Полицията и аз имаме споразумение. Не говоря с тях и те не ме слушат.
Уолтър Мозли
За разлика от някои, аз не твърдя, че държа мистичния ключ към бъдещето. Но съдейки по минали събития, струва ми се, че онези, които искат да пророкуват предстоящия край на уникалната глобална роля на Америка, имат по-труден случай от онези, които мислят, че ще куцаме известно време, правейки бъркотия от нещата както обикновено.
Уолтър Ръсел Мийд
Човек не може да прекарва времето си в модерност, когато има толкова много по-важни неща.
Уолъс Стивънс
По някаква причина, всички артисти имат проблем със самочувствието.
Упи Голдбърг
Израснах във време, когато на никого не би хрумнало да ми каже, че има нещо, което не бих могла да правя.
Упи Голдбърг
Предишна
1
...
93
94
(Текуща)
95
...
100
Следваща