Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 91
Мисля, че имаме много играчи в отбора, които са по-подходящи за европейския футбол в момента.
Стивън Джерард
Това, което в крайна сметка виждате, когато погледнете историята, е, че хората, които са били добри в преместването на границите на възможностите и изследвайки тези граници на добри идеи и иновации, рядко са го правили в моменти на голямо вдъхновение. Те не просто имат блестяща идея за пробив от нищото и изпреварват всички останали.
Стивън Джонсън
Бях нужен, но аз самият нямах нужда. Имах последователи, но не и съюзници, и едва сега разбирам разликата. И тя е огромна.
Стивън Ериксън
Разликата между аматьор и професионалист е в техните навици. Аматьорът има аматьорски навици. Професионалистът има професионални навици. Никога не можем да се освободим от навика. Но можем да заменим лошите навици с добри.
Стивън Пресфийлд
Творчеството не е егоистичен акт или търсене на внимание от страна на артиста. Това е дар за света и всяко същество в него. Не ни мамете с вашия принос. Дайте ни каквото имате.
Стивън Пресфийлд
Професионалистът се научава да разпознава критиката, водена от завист, и да я приема за това, което е: върховният комплимент. Критикът мрази най-много това, което сам би направил, ако имаше смелостта.
Стивън Пресфийлд
Това трябва да разберете. Има само един начин да нараниш човек, който е загубил всичко. Върнете му нещо счупено.
Стивън Р. Доналдсън
Всеки живот има своя линия на тъга. И най-често, когато пресечете тази линия, вие се събуждате и започвате живота си отначало.
Стивън Тайлър
Приятно е, когато имаш нещо, което можеш да очакваш с нетърпение.
Стивън Чбоски
Искам да остарея елегантно. Да имам хубава стойка, да съм здрав и да бъда пример за децата ми.
Стинг
Независимо от това, имам ли уважение към хората, които вярват в отвъдното? Да, разбира се. Бих могъл да добавя, може би дори нотка на завист също, заради утехата.
Стъдс Търкъл
Фокусирайте се върху това, което имате.
Сузи Орман
Опитът ме е научил, че ако обичаш. трябва да обичаш с пълна сила. Защото един ден това чувство няма да го има.
Сърша Ронан
Нямаше да е Нова година без резолюция. Реших да отделям по един момент всеки ден до края на живота си, за да оценя това, което имам.
Сюзан Бет Пфефър
В същото време бих добавил, че американският народ има много смелост.
Тадао Андо
Нивото на детайлност и изработка е нещо, което е вписано в оригиналната дизайнерска концепция. И така, когато започвам да рисувам, знам какъв детайл искам да има сградата.
Тадао Андо
Истината е, че всички ние имаме живот, който е сложен. Всички понякога се нараняваме от хора, които обичаме. Смешно е да се вярва, че някой е имунизиран. Важното е как се държиш.
Тамара Мелън
Ако всеки един евреин, роден където и да е по света, има право да стане израелски гражданин, тогава всички палестинци, които бяха изгонени от Палестина от ционисткото правителство, трябва да имат същото право, много просто.
Тарик Али
Където имате най-много въоръжени граждани в Америка, имате най-ниска степен на насилие. Когато имате най-лошия контрол над оръжията, имате най-високата степен на престъпност.
Тед Нюджънт
Американците имат право да изберат да бъдат невъоръжени и безпомощни. Бъди мой гост.
Тед Нюджънт
Някои учители просто имат способност да работят с деца аутисти. Други учители го нямат.
Темпъл Грандин
Аутизмът е неврологично разстройство. Не е причинено от лошо родителство. Това се дължи на, знаете ли, анормално развитие на мозъка. Емоционалните вериги в мозъка са анормални. И също така има разлики в бялото вещество, което е компютърните кабели на мозъка, които свързват различните мозъчни отдели.
Темпъл Грандин
Предишна
1
...
90
91
(Текуща)
92
...
100
Следваща