Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 90
Защо човек трябва да има емоции, ако няма с кого да го споделя?
Анна Гавалда
Здравият ум не трябва да е виновен за логична заблуда, но въпреки това има много фини умове, неспособни да следват математически демонстрации.
Жул Анри Поанкаре
Човек би трябвало напълно да е забравил историята на науката, за да не си спомня, че желанието да познава природата е имало най-постоянно и най-щастливо влияние върху развитието на математиката.
Жул Анри Поанкаре
Тъй като не можем да дадем общо определение на енергията, принципът за запазване на енергията означава просто, че има нещо, което остава постоянно.
Жул Анри Поанкаре
Имам много странни интереси, но всичко, което правя, е художествено.
Ансел Елгорт
Протекционистка съм и съм доволно ненаситна. Чувствам, че има много неща, които мога да подобря.
Серина Уилямс
Студентите трябва да имат инициатива; те не трябва да са просто имитатори. Те трябва да се научат да мислят и да действат за себе си - и да бъдат свободни.
Сесар Чавес
Не може да има свобода без законът.
Сесил Демил
Народът на Азия трябва да ръководи делата на Азия, да решава проблемите на Азия и да поддържа сигурността на Азия. Хората в Азия имат способността и мъдростта да постигнат мир и стабилност в региона чрез засилено сътрудничество.
Си Дзинпин
Ако малко нещо има силата да ви ядоса, това не показва ли нещо за вашия размер?
Сидни Харис
Вярвам в почтеността. Кучетата я имат. На хората понякога им липсва.
Сизар Милан
Аз не съм имала посредствен живот.
Сиси Спейсик
"Трудно" и "невъзможно" са братовчеди, които често са объркани, но имат много малко общо.
Скот Линч
Не забелязвате ли, че има определени моменти, когато сте естествено вдъхновени за самонаблюдение? Работете внимателно с тях, защото това са моментите, в които можете да преживеете мощно преживяване и целият ви мироглед може да се промени бързо.
Согиал Ринпоче
Няма да има шанс изобщо да опознаем смъртта... ако се случи само веднъж.
Согиал Ринпоче
Никога не трябва да забравяме, че чрез нашите действия, думи и мисли имаме избор.
Согиал Ринпоче
Когато разбереш кои са добрите хора в живота ти, имаш късмет.
София Буш
Обичам бокса. Има нещо ожесточено за използването на силата на тялото ви по този начин.
София Буш
Има много обещания в кошчетата за история.
Стив Пери
Мислех, че Никсън е най-лошият президент, който сме имали, с изключение може би само на Андрю Джонсън.
Стивън Амброуз
Има много повече желаещи да бъдат писатели, отколкото добри редактори.
Стивън Амброуз
Този клуб се стреми да печели трофеи и ние имаме шанс да върнем най-великия трофей от всички на Анфийлд, така че това очевидно означава много.
Стивън Джерард
Предишна
1
...
89
90
(Текуща)
91
...
100
Следваща