Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 89
Сърцето има своите причини, за които разумът не знае нищо.
Рохинтън Мистри
Движението по улиците на Бомбай в най-добрия случай е хаотично. Карането на велосипед е опасно занимание. Въпреки това има стотици от тях по улиците, които се конкурират с колите, автобусите и камионите, защото това е начинът на транспорт на бедните.
Рохинтън Мистри
Ако в света имаше изобилие от нещастие, имаше и достатъчно радост, да - стига човек да знае къде да я търси.
Рохинтън Мистри
И аз, ъ, чудя се как някой може да мисли, че личността му се променя с успеха му. Имал съм доста успех, но чувствам, че съм точно същия човек, както винаги.
Руб Голдбърг
Природата, разбира се, има своя дял в живота на душата и в многобройни прояви влияе дълбоко на човешкия живот. Но този естествен живот на душата е периферен, просто допълнение към материалните явления на природата.
Рудолф Ойкен
Ако не вярваме в себе си в това дълбоко вкоренено усещане, че има нещо по-високо от нас самите, никога няма да намерим сили да се развием в нещо по-висше.
Рудолф Щайнер
Ако има проблем и не казваш нищо за него, той е като рак и става по-голям.
Рууд Гулит
Знам какво е да печелиш неща. Имате нужда от определен тип играч с решимост да печелите. Виждаш го в очите.
Рууд Гулит
Хората имат очаквания от мен, но аз не съм магьосник.
Рууд Гулит
Ако нашите най-добри усилия се увенчават с нищо достатъчно често, имаме нужда от утеха, а мислите за разгръщане, безкрайна съдба или карма понякога са утешителни.
Саймън Блекбърн
Населението на селските и градските райони не е задължително да намалява надолу в процеса на икономически растеж: наистина има някои доказателства, които предполагат, че той е в най-добрия случай стабилен и има тенденция да се разширява, тъй като производителността на глава от населението в градските занимания се увеличава по-бързо, отколкото в селското стопанство.
Саймън Кузнец
Поставяйки сирене в капана за мишки проверете дали има достатъчно място за мишката.
Саки
Дори в упадък, добродетелният човек увеличава красотата на своето поведение. Горяща пръчка, макар и обърната към земята, има пламък, изтеглен нагоре.
Сакя Пандита
Аз вярвам, че възрастните жени имат огромна стойност за своите семейства, общността, страната им и света.
Сали Фийлд
Да пееш песен е съвсем различно, отколкото да пишеш стихотворение. Не съм и никога няма да бъда романист, но да напиша роман не е същото нещо като да напишеш пиеса. Има разлика във формата, но по същество това, което търсите, е едно и също нещо.
Сам Шепърд
Откривам, че моят Господ Исус идва не точно по начина, по който аз Го чакам. Той има собствен маниер. О, колко високо са Неговите пътища над моите пътища.
Самюел Ръдърфорд
Имах само една радост, зеницата на окото на моето удоволствие, да проповядвам Христос, моя Господ.
Самюел Ръдърфорд
Ако никога не сте имали болна нощ и наранена душа за греха, вие все още не сте се запалили върху Христос.
Самюел Ръдърфорд
Имайте предвид, че романът - колкото и да е интимен, психологически или субективен - винаги е историческа проекция на собственото си време.
Самюъл Дилейни
Да обичаш е да имаш нужда от някой. Да обичаш е да се примиряваш с лошите качества на друг човек, защото те някак си те допълват.
Сара Десен
Всеки от нас знае, че имаме задължението да се грижим за старите, младите и болните. Ние стоим най-силно, когато заставаме с най-слабите сред нас.
Сара Пейлин
Имаме нужда от външна политика, която да отличава приятелите на Америка от нейните врагове и да признава истинските заплахи, пред които сме изправени.
Сара Пейлин
Предишна
1
...
88
89
(Текуща)
90
...
100
Следваща