Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 88
Ако ще има SAT, вероятно е практично да се инвестира в книга или може би в курс, но съжалявам, че отидох на някои часове, които децата ми взеха, и в училище беше ясно какво правят беше просто SAT обучение.
Робърт Дж. Стърнбърг
Предишните мечти бяха прекрасни. Те не се сбъднаха, но аз се радвам, че ги имах.
Робърт Джеймс Уолър
Обичам научната фантастика, защото тя води във въображението и винаги казвам, че има най-интелигентните фенове в света.
Робърт Карлайл
Лице, което придобива дялово участие в съответствие с принципа на справедливост при придобиване, има право на това участие.
Робърт Нозик
Има ли наистина един вид живот, който е най-подходящ за всеки от тези хора?
Робърт Нозик
Не ви се казва, че нещо е невъзможно. Винаги има начин.
Робърт Родригес
Вие, хората, изглежда имате способност да игнорирате очевидни доказателства.
Робърт Сойер
Имате право да бъдете скептични - светът щеше да бъде по-доброто място, ако всички бяхме малко по-малко доверчиви.
Робърт Сойер
Ако си счупиш врата, ако нямаш какво да ядеш, ако къщата ти гори, значи имаш проблем. Всичко друго е неудобство.
Робърт Фулам
Въпреки всичките ми добри намерения, има дни, в които нещата се объркват или изпадам в стари навици. Когато нещата не вървят добре, когато съм сприхав или ядосан, ще осъзная, че не съм обръщал внимание на душата си и не съм следвал най-добрата си рутина.
Робърт Фулам
Тъй като такива хора постигат влияние в организацията, когато има конфликт между техния собствен интерес и интереса на организацията, техните интереси ще победят.
Робърт Шей
Страхотната книга за вас е книгата, която има да ви каже най-много в момента, в който четете. Нямам предвид книгата, която е най-поучителна, а книгата, която храни духа ви. И това зависи от вашата възраст, вашия опит, вашите психологически и духовни нужди.
Робъртсън Дейвис
Тристан и Изолда имаха късмета да умрат, когато го направиха. Щеше да им омръзне от всички тези боклуци след година.
Робъртсън Дейвис
Аз обичам промяната, аз имам нужда от нея.
Род Стюарт
Има пето измерение отвъд това, което е известно на човека. Това е измерение, толкова просторно, колкото пространство и безвремие като безкрайност.
Род Сърлинг
Каквито и моите индивидуални желания да бяха свободни, аз не бях сам. Имаше много други, които се чувстваха по същия начин.
Роза Паркс
Но Италия може да има някакво реално влияние върху световните дела само ако има тежест в Европа.
Романо Проди
Все по-широко се признава, че е по-добре да имаш добра конституция, отколкото да нямаш перфектна.
Романо Проди
Повярвайте ми, следващата стъпка е валутна криза, защото ще има отхвърляне на долара, отхвърлянето на долара е голямо, голямо събитие и тогава вашите лични свободи ще бъдат сериозно застрашени.
Рон Пол
Цените се покачват. Безработицата продължава да нараства. И не сме имали необходимата корекция за финансовия балон, създаден от нашата Федерална резервна система.
Рон Пол
Когато приключите с някаква работа, сте имали някаква любовна връзка с нея.
Роуз Тримейн
Човешкото лице има ограничено пространство. Ако го напълниш със смях, няма да има място за плач.
Рохинтън Мистри
Предишна
1
...
87
88
(Текуща)
89
...
100
Следваща