Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 87
Всеки има нужда от любов. Всеки я заслужава.
Рийз Уидърспун
Винаги има друг изход за този, който е достатъчно умен, че да го намери.
Рик Риърдън
Да владееш нещо и да имаш достатъчно ум за да го използваш са две различни неща.
Рик Риърдън
Смъртта има много повече общо с любовта, отколкото вие можете да си представите.
Рик Риърдън
Доказано е, че масажната терапия облекчава депресията, особено при хора, които имат синдром на хронична умора; други проучвания също предполагат полза за други популации.
Андрю Уейл
Всички сме засегнати от музиката. Той има силата да ни вдъхновява, повдига, променя настроенията ни и дори променя съзнанието.
Андрю Уейл
Технологията има сянка. Той отчита реалния напредък в медицината, но също така го е наранил в много отношения, правейки го по-безличен, скъп и опасен. Фалшивото убеждение, че защитната мрежа от усъвършенствани лекарства и машини се простира под нас, позволявайки рискован или мързелив избор на начин на живот, подкопа духа ни на доверие в себе си.
Андрю Уейл
Медитацията по време на ходене има дълга, благородна история в древните духовни дисциплини.
Андрю Уейл
В света като цяло хората биват възнаграждавани или наказвани по начини, които често са напълно случайни. В градината причината и следствието, трудът и наградата се свързват отново. Градинарството има смисъл в един безсмислен свят. Следователно, колкото повече градини в света, толкова повече справедливост, толкова повече смисъл се създава.
Андрю Уейл
Няма разлика между славата и позор сега. Има ново училище от професионални известни хора, които не правят нищо. Те не създават нищо.
Рики Джървейс
Ако не можете да се насладите на това, което имате, не можете да се насладите повече от него.
Ричард Бандлър
Мисленето не за това, което искате, а за това, което имате.
Ричард Карлсън
Трябва да имам характер, за който си струва да се грижа. Склонен съм да не започвам да пиша книги за хора, към които нямам много симпатии, защото просто ще бъда с тях твърде дълго.
Ричард Русо
Погледнах назад към някои от моите по-рано публикувани истории с искрен ужас и угризения. Помислих си, колко съществуващи копия може да има, кой ги притежава и държат ли вратите си заключени?
Ричард Русо
Ти просто имаш вяра. Ако това звучи някак мистично, това е така, защото наистина не знам как работи, но вярвам, че така е. Опитвам се да пиша по начина, по който чета, за да разбера какво се случва след това.
Ричард Русо
Голяма част от моите герои във всичките ми книги имат саморазрушително желание. Те ще направят точно това, за което знаят, че е грешно, ще получат перверзна наслада, като направят грешното.
Ричард Русо
Хората понякога имат навика да бъдат лоялни към грешка.
Ричард Русо
Мисля, че демонизирането и очернянето на мъжете в медиите е достоен и стимулиращ политически акт, защото потиснатата класа има право да класова омраза на своите потисници.
Робин Морган
Ако има ад на земята, то е в сърцето на меланхолика.
Робърт Бъртън
Как да се доверите на вътрешния глас, ако сутринта, когато имате нужда да работите, той казва, че трябва да спите?
Робърт Дауни Джуниър
Но във всеки случай се справях зле с тестовете и така през първите три години в училище имах учители, които смятаха, че съм глупав и когато хората мислят, че си глупав, те имат ниски очаквания за теб.
Робърт Дж. Стърнбърг
И за да успеете по-късно в живота, имате нужда от творчески умения, защото вижте колко бързо се променя светът.
Робърт Дж. Стърнбърг
Предишна
1
...
86
87
(Текуща)
88
...
100
Следваща