Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 86
Въпреки че в християнството винаги е имало херменевтичен проблем, днес херменевтичният въпрос ни се струва нов.
Пол Рикьор
Митът се изразява от гледна точка на света - тоест на другия свят или на втория свят - разбирането, което човекът има за себе си във връзка с основата и предела на неговото съществуване.
Пол Рикьор
Финансовата награда е голяма и обичам живота, който имам, но всички пари са възможност да спрете да се притеснявате за парите. Тогава имате свобода да живеете живота си.
Пол Стенли
Ако имах своя път, винаги щях да бъда на сцената. Но не винаги ще мога да бъда на сцената.
Пол Стенли
Дори най-далечното и екзотично място има своя паралел в обикновения живот.
Пол Теру
Аз съм обикновено момиче, имам баща, който всеки ден чете вестници и брат, който ходи в колеж, и неговите приятели, които често говорят за мен. Но мисля, че хората забравят, когато говорят за актьори, че ние сме обикновени хора.
Приянка Чопра
Една от моите слабости е, че всъщност имам съвест.
Шон Комбс
Главното, което е необходимо, когато пишем закони за цялата страна - да имаме в предвид разумните и силните, а не пияните и слабите.
Пьотър Столипин
Това е голямо щастие - да се родиш в Индия и да бъдеш наследник на велика цивилизация. При нас има много, което е нужно да съхрани за нашият народ, и ние можем да дадем много на света.
Раджив Ганди
Ако имам някакъв особен призив към жените, може би това е така, защото слушам повече, отколкото другите момчета, и оценявам как мислят и чувстват нещата.
Райън Гослинг
Когато имате очаквания, вие се настройвате за разочарование.
Райън Рейнолдс
За да си проправим път, трябва да имаме твърда решителност, постоянство, упоритост. Трябва да се принудим да работим усилено през целия път. Никога не можем да се откажем.
Ралф Бънч
Никога не можем да имаме твърде много подготовка и тренировки. Трябва да сме силен конкурент. Трябва строго да се придържаме към основния принцип, че нищо по-малко от пълно равенство не е достатъчно. Ако направим компромис на този принцип, нашата душа е мъртва.
Ралф Бънч
Страстта е много важна, когато има отношения. За мен, страстта идва след любовта. Не може да имам никаква страст без любов.
Рани Мукерджи
Може би хората приличат повече на земята, отколкото знаем. Може би имат разломи, които рано или късно ще се разцепят под натиск.
Ребека Уелс
Ислямофобията стана толкова масова в тази страна, че американците са обучени да очакват насилие срещу мюсюлманите - не да го извиняват, но да го очакват. И това се случи, защото в тази страна имате ислямофобска индустрия, посветена на това да накара американците да мислят, че има враг вътре.
Реза Аслан
Аз съм вярващ човек и езикът, който използвам, за да определя вярата си, символите и метафорите, на които разчитам, за да изразя вярата си, са предоставени от исляма, защото те имат най-голям смисъл за мен.
Реза Аслан
Бързо разбрах, че трябва да имате добра представа за бъдещето, ако ще успеете като изобретател.
Рей Кързуайл
Писателят има фундаментална отговорност да пише добре или да пише най-добре, защото ако не го прави, той не е писател. И когато един писател пише, той винаги има предвид социален и исторически контекст...
Рейналдо Аренас
Винаги съм се интересувал много от късия разказ. В сравнение с често изтощителния свят на романа, кратката история предлага по-бърза награда и има нещо привлекателно в нейната по-голяма спонтанност...
Рейналдо Аренас
Една картина е завършена, когато има сенките на бог.
Рембранд
Хората, при които има много свободно време, обичайно го провеждат при тези, които съвсем го нямат.
Рене Клер
Предишна
1
...
85
86
(Текуща)
87
...
100
Следваща