Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 85
Има нещо в марксизма, което поражда брадавици; единственият вид растеж, който тази икономическа система насърчава.
Патрик О'Рурк
Да имаш публика е почти като да ме включиш в електрически контакт. Хората ме хранят толкова много от тяхната енергия. Прекрасно се забавляваме. Всичко е във взаимоотношенията.
Паула Дийн
Аз съм доказателство, че американската мечта все още съществува. Все още е жива и здрава. Има само един трик, трябва да сте готови да запретнете ръкави и да работите много, много усилено.
Паула Дийн
Всички имаме нужда от минало – оттам идва чувството ни за идентичност.
Пенелъпи Лайвли
Има загриженост за паметта и работата на паметта и доста хищен интерес към историята.
Пенелъпи Лайвли
Не мислех, че имам какво конкретно да кажа, но реших, че може да имам какво да кажа на децата.
Пенелъпи Лайвли
Ако погледнете Земята без архитектура, понякога е малко неприятно. Така че има тази основна човешка нужда да се подслони в най-широкия смисъл на думата, независимо дали става дума за киносалон или обикновена кабина в планината. Това е сърцевината на архитектурата: Да се осигури пространство за хората.
Петер Зумтор
Ако имате късмет и сграда успее, истинският продукт има много повече измерения, отколкото можете да си представите. Имате слънце, светлина, дъжд, птици, усещане.
Петер Зумтор
Моите сгради трябва да имат емоционално ядро - пространство, което само по себе си има емоционално приятно усещане.
Петер Зумтор
И двамата със съпругата ми сме от ирландски семейства. Има два вида ирландски семейства: удрящите и шегуващите се. Ако имате късмет - и двамата сме - произхождате от шегуващия се вид ирландско семейство.
Патрик О'Рурк
Да останеш женен може да има дългосрочни ползи. Можете да предизвикате много повече съчувствие от приятели заради лошия брак, отколкото някога от добрия развод.
Патрик О'Рурк
Големите и значими истини имат вътрешни свойства, които ги поддържат.
Пиер Бейл
Мисля, че Америка и Великобритания имат различна култура от Франция. Те откриха маркетинга и консуматорството преди Франция.
Пиер Дюкан
Често, преди да се върна у дома, щях да извървя дълъг и заобиколен път и да мина покрай спокойни укрепления, откъдето имах гледки към други провинции и гледка към далечната страна.
Пиер Лоти
Не мисля, че имаш право да крещиш за личния живот на други хора.
Питър Кери
Бизнесът има начин да говори за това как да създаде стойност, което в известен смисъл не е лошо... Просто трябва да започнем да мислим дали стойността, която искаме да създадем, е в съответствие с всички социални и екологични благосъстояния.
Питър Сендж
Има много американски деца, които смятат, че храната им идва от хранителния магазин и понятието сезонност няма никакво значение за тях.
Питър Сендж
Великите хора имат велико его; може би това ги прави велики.
Пол Арден
В рекламата има правила и тези правила се налагат сами от компаниите-клиенти, защото те не искат продуктите им да бъдат разглеждани като нечестни.
Пол Арден
Ние сме устроени така, че обикновените действия на доброта, като даряване за благотворителност или изразяване на благодарност, имат положителен ефект върху дългосрочното ни настроение. Ключът към щастливия живот, изглежда, е добрият живот: живот с устойчиви взаимоотношения, предизвикателна работа и връзки с общността.
Пол Блум
Искам да подчертая необходимостта от солидна математическа основа за всяка фундаментална физическа теория. Всякакви философски идеи, които човек може да има, играят само второстепенна роля. Освен ако такива идеи нямат математическа основа, те ще бъдат неефективни.
Пол Дирак
Според мен има голямо сходство между проблемите, породени от мистериозното поведение на атома, и тези, породени от настоящите икономически парадокси, пред които е изправен светът.
Пол Дирак
Предишна
1
...
84
85
(Текуща)
86
...
100
Следваща