Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 83
Хубаво е да имате много неща, които се случват веднъж в живота си. Ако имате възможност да скочите с парашут, отидете на парашут. Ако ви предложат да участвате в странна пиеса на Шекспир в Сан Диего, облечете чорапогащник и извадете някакъв ямбичен пентаметър.
Нийл Патрик Харис
Наслаждавам се повече на по-мрачни сардонични шеги, отколкото на шегите. Прекарах първата здрава част от кариерата си, играейки на всички американски, приятни, средни, приятни хора, така че е забавно да има някои усложнения там.
Нийл Патрик Харис
Ако имаше нещо, което научих, това е, че мъжът никога не избира жената. Всичко, което може да направи, е да й даде възможност да го избере.
Нийл Строс
Без ангажимент не можете да имате дълбочина в нищо, независимо дали става въпрос за връзка, бизнес или хоби.
Нийл Строс
Разликата между ням и умен човек може да изглежда голяма от антропоцентрична гледна точка, но в по-малко пристрастен поглед двамата имат почти неразличими умове.
Ник Бостром
Има някои проблеми, които технологията не може да реши.
Ник Бостром
В света има два типа хора: тези, които предпочитат да са тъжни сред другите, и тези, които предпочитат да са тъжни сами.
Никол Краус
Ако имах фотоапарат – казах аз, - щях да те снимам всеки ден. Така ще си спомня как изглеждахте всеки ден от живота си.
Никол Краус
Всяка година спомените, които имам за баща ми, стават все по-бледи, неясни и далечни. някога те бяха живи и истински, после станаха като снимки, а сега са по-скоро като снимки на снимки.
Никол Краус
Има моменти, когато добротата на непознати само влошава нещата, защото човек осъзнава колко силно се нуждае от доброта и че единственият източник е непознат.
Никол Краус
Понякога имам чувството, че сме просто куп навици. Жестовете, които повтаряме отново и отново, те са просто нашата нужда да бъдем разпознати. Без тях щяхме да бъдем неидентифицирани. Трябва да се преоткриваме всяка минута.
Никол Краус
Малкото момче, което гледах да хвърля камъчета в празния фонтан, не беше твърде старо, за да се катери по дърветата. Може да се каже, че е имал твърде много мъдрост за възрастта си. Вероятно е вярвал, че не е създаден за този свят. Исках да му кажа: Ако не ти, кой?
Никол Краус
За да съм честна, ми липсва старият холивудски начин да има някаква мистика около звездата.
Никол Шерцингер
Има времена, когато няма по-зловредно мнение от общественото.
Никола дьо Шамфор
Всичко, което съм правил - съм го правил за човечеството; заради света, в който няма да има унижения и притеснения за бедните от всички страни.
Никола Тесла
Щастлив е човекът, помислих си, който преди да умре, има щастието да плава в Егейско море.
Никос Казандзакис
Човекът е в състояние и има задължението да стигне до най-отдалечената точка на пътя, който е избрал. Само с надежда можем да постигнем онова, което е извън надеждата.
Никос Казандзакис
Всеки човек има своята глупост, но най-голямата глупост от всички според мен е да не я има.
Никос Казандзакис
Моят стил е да карам нещата да траят вечно. Когато имате ограничен бюджет, може да е обезсърчително да похарчите 300 долара за чифт ботуши или палто. Но такива основи са градивните елементи, от които се изработва вашият външен вид.
Нина Гарсия
При живота има само една врата. От едната страна е написано "от себе си", от другата - "на себе си".
Нисаргадатта Махарадж
Желанието да се намериш е знак, че си готов. Импулсът винаги идва отвътре. Докато не дойде вашето време, няма да имате нито желание, нито сили да се заемете със самоизследване от цялото си сърце.
Нисаргадатта Махарадж
Е, чувствам, че нося отговорността да представлявам страната си, където и да съм, и тази отговорност дойде с успеха, който имах през последните няколко години, не само аз, но и цялата група тенисисти, която идва от Сърбия. А спортистите като цяло в този момент са най-големите посланици, които страната ни има.
Новак Джокович
Предишна
1
...
82
83
(Текуща)
84
...
100
Следваща