Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 81
В този свят винаги, когато има светлина, има и сенки. Докато съществува концепцията за победители, трябва да има и губещи. Егоистичното желание да се поддържа мир предизвиква войни и омразата се ражда, за да защити любовта.
Масаши Кишимото
Всички неща, които имат форма, в крайна сметка се разпадат.
Масаши Кишимото
Имате някой в живота си, когото почитате и почитате толкова много, че всяка болка върху него е нанесена и на вас. И колкото по-близо са те до теб, толкова по-голяма е болката.
Масаши Кишимото
Трябва да имам това предвид. Вече съм нинджа... заклех се, че никога повече няма да замръзна или да избягам... И НЯМА...!
Масаши Кишимото
Ако искаш да ме убиеш, презирай ме, мрази ме и живееш по грозен начин... Бягай и се вкопчи в живота и тогава някой ден, когато имаш същите очи като мен, ела пред мен.
Масаши Кишимото
Значи това е? Просто ще се откажеш?! След всичко, което се случи, дори няма да опиташ?! Все още не знаеш... какво наистина има значение...
Масаши Кишимото
Очарован съм от красивата природа и това, което имаме тук на тази Земя.
Мат Лантър
През 50-те и 60-те години журналистиката не беше професия. Това не беше нещо, за което сте ходили в колеж - наистина беше по-скоро занаят. Имаше много момчета, които идваха да работят във вестници на копирното бюро или разносвачи, а след това по някакъв начин ставаха репортери и се учеха в работата.
Мат Таиби
Но очевидно животът взе хората и ги разтърси, докато накрая станаха неузнаваеми дори за онези, които някога са ги познавали добре. Все пак имаше сила в това, че някога си познавал някого.
Мег Уолицър
Винаги съм смятал, че това е най-тъжният и опустошителен край. Как бихте могли да имате тези огромни мечти, които никога не се сбъдват. Как без да го знаеш, можеш просто да станеш по-малък с течение на времето. Не искам това да ми се случи.
Мег Уолицър
И животът продължава, което изглежда някак странно и жестоко, когато гледаш как някой умира. Но има радост и изобилие от всичко, като информация и смях, лятно време и толкова много истории.
Мелина Маркета
Ако нещо се случи с мен, чие лице ще бъде на първа страница на вестника, който моли за мен? Дали човек струва повече, защото има кой да скърби за него?
Мелина Маркета
Жените по света трябва да имат инструмент, който им помага да планират бременността си.
Мелинда Гейтс
Ако имате успех, това е така, защото някъде, някъде, някой ви е дал живот или идея, която ви е тръгнала в правилната посока. Не забравяйте също, че сте длъжни на живота, докато не помогнете на някой по-малко щастлив човек, точно както помогнаха и на вас.
Мелинда Гейтс
Миналото - това е най-страшното, което имаме в нас. И това какво да правим с него, е най-големия проблем.
Мераб Мамардашвили
Смъртта не е настъпила, след живота - тя участва в самия живот. В нашия духовен живот винаги има мъртви или отпадъчни продукти от ежедневието. И често, човек се сблъсква с факта, че тези мъртви отпадъци заемат цялото пространство на живота, без да оставят в него място за живи чувства, за живи мисли, за истински живот.
Мераб Мамардашвили
Нищо не е трайно перфектно. Но има перфектни моменти и волята да изберете какво ще доведе до по-съвършени моменти.
Мери Балоу
Но ако човек имаше всичко, което някога би могъл да иска или иска, за какво остава да мечтае?
Мери Балоу
Имаше къща, която всички имахме общо и тя се наричаше миналото, въпреки че живеехме в различни стаи.
Анджела Картър
Винаги имай резервен план.
Мила Кунис
Комедийните писатели имат най-крехкото его.
Минди Калинг
Моята връзка с майка ми е наистина най-дълбоката връзка, която някога съм имала в живота си.
Минди Калинг
Предишна
1
...
80
81
(Текуща)
82
...
100
Следваща