Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 80
Моите истории са много мрачни, така че мисля, че имам нужда от комичната съставка. Освен това животът има толкова много хумор.
Мануел Пуиг
Пиша романи, защото има нещо, което не разбирам в действителност.
Мануел Пуиг
Имах истории, които се нуждаят от повече място, отколкото час и половина или два часа, които ви дава филмът.
Мануел Пуиг
Има благородни книги, но човек иска понякога дъха на животът.
Маргарет Фулър
Каква разлика има да се прибереш вкъщи при дете!
Маргарет Фулър
Колкото човек е по-силен и чист - толкова повече красота има на света!
Маргарита Алигер
Гордостта рядко има златна среда. Тя или е прекомерна или е недостатъчна.
Маргарита де Блесингтън
Да се стараеш да бъдеш самия себе си - единственото средство да имаш успех.
Стендал
Всички бихме могли да бъдем медиуми и всички да имаме абсолютно знание, ако ярката светлина на нашето его съзнание не го помрачава. ... Самата аз съм забелязала, че в състояния на изключителна умора, когато съм наистина опасно физически изтощен, изведнъж получавам абсолютно знание; ...
Мари-Луиз фон Франц
Трябва да има закон срещу принуждаването на децата да изнасят представления от най-ранна възраст. Децата трябва да имат прекрасно детство. Те не трябва да носят прекалена отговорност.
Мария Калас
Ако човек има мозък, той просто няма моралното право да работи не за себе си, отдавайки голяма част от своето време и резултатите от своите достижения на своят работодател.
Марк Зукърбърг
Всички имаме причини за преместване. Премествам се, за да поддържам нещата цели.
Марк Странд
Нямам желание да заведа всички черни хора обратно в Африка; има чернокожи, които тук не са добри и също няма да са добри там.
Маркъс Гарви
Ти мамиш себе си, когато не правиш това, което трябва да направиш. Имате задължение да научите всичко, което можете.
Марла Гибс
Аз живея живота си като всички останали; всеки има свои собствени препятствия. Моят е глухота.
Марли Матлин
Децата в семейството са като цветя в букет: винаги има едно което твърдо решен да се изправи в противоположна посока от начина, който желае аранжора.
Марсилин Кокс
Абсолютно самотните хора имат малко лични взаимодействия от всякакъв вид.
Марта Бек
Започнах да вярвам, че има безкрайни проходи от сенките, безкрайни превозни средства, които да ни пренесат в светлината.
Марта Бек
Благополучието не може да съществува само в собствената ви глава. Благополучието е комбинация от това да се чувствате добре, както и да имате смисъл, добри взаимоотношения и постижения.
Мартин Селигман
Вярата, че можем да разчитаме на преки пътища към щастие, радост, възторг, комфорт и екстаз, вместо да имаме право на тези чувства чрез упражняване на лични сили и добродетели, води до легиони от хора, които в средата на голямо богатство, гладуват духовно.
Мартин Селигман
Има физически характеристики, които се наследяват. Те включват неща като добър външен вид, висока интелигентност, физическа координация. Тези качества допринасят за успеха в живота, а успехът в живота е определящ фактор за оптимизма.
Мартин Селигман
И накрая, колкото и добра да е науката, има проблеми, които неизбежно зависят от преценката, от изкуството, от усещането за финансовите пазари.
Мартин Фелдщайн
Предишна
1
...
79
80
(Текуща)
81
...
100
Следваща