Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 79
Тази планета изглежда е в толкова жалка форма. И никога не мога да мисля за останалата част от Вселената, без да се върна у дома и да си помисля какви ще са последиците за живота тук, ако наистина имаме някакво категорично доказателство за извънземен живот.
Ан Друян
В продължение на 10 или 11 години имах деца, написах четири или пет книги и работех през цялото време.
Ан Енрайт
Имам рафт с книги за комфорт, които чета, когато светът се затвори в мен или се случи нещо неприятно.
Ан Маккафри
Мисля, че никога не мислите за голям град като за сладък или за общност, но има градове, които мисля за очарователни и специфични и интересни градове. Сега живея в един, Чарлстън.
Ан Ривърс Сидънс
На хоризонта имаше милиард светлини и знаех, че всичките заедно не бяха достатъчни, за да осветят тъмнината в сърцата на някои мъже.
Майкъл Конъли
Защото, когато има живот, все още има надежда.
Майкъл Морпурго
Един от големите недостатъци на нашата образователна система е, че сме склонни да се фокусираме върху тези, които успяват на изпити, а има много от тях. Но това, което също трябва да разгледаме, и то много по-спешно, са тези, които се провалят.
Майкъл Морпурго
Ето за какво е тази война, приятелю. Въпросът е кой от нас е по-луд. И явно вие, британците, имате предимство. Вие бяхте луди преди това.
Майкъл Морпурго
Срещат се различни режисьори. Има такива, за които две плюс две винаги е равно на четири, но те все пак искат от теб да им помогнеш в сметките. А има и режисьори, които просто те хвърлят в стаята, заключват вратата, а след това запалват дома и включват камерата.
Майкъл Пит
И накрая, стратегията трябва да има приемственост. Не може постоянно да се преоткрива.
Майкъл Портър
Не е важно колко пари имате. Все ще трябва да пиете вода и да дишате въздух.
Майкъл Шанън
Всеки писател има идеален читател, помислих си аз и просто за мой късмет искаше моят да спи с мен.
Майкъл Шейбон
Религиозната вяра зависи от множество социални, психологически и емоционални фактори, които имат малко или нищо общо с вероятностите, доказателствата и логиката.
Майкъл Шърмър
Но има само един сигурен метод за правилно разпознаване на образци, и това е науката.
Майкъл Шърмър
Всяка страна на монета има друга страна.
Майрън Сколс
Не съм от тези хора, които имат нужда от удовлетворение – минимум 10 филма на година.
Маколи Кълкин
Всеки има нужда от помощ. Това е човешкото състояние.
Макс Алън Колинс
Скоро детето научава, че има непознати, и престава да бъде дете.
Макс Мюлер
Не забравяйте, че не винаги ще печелите. Някои дни най-находчивият индивид ще вкуси поражението. Но в този случай винаги има утре - след като сте направили всичко възможно, за да постигнете успех днес.
Максуел Малц
Нямам проследими литературни модели, защото не съм имал голямо литературно влияние в живота си.
Мануел Пуиг
Хичкок ни го прави много ясно. Има обективна и субективна камера, както в литературата има разказвач от трето и първо лице.
Мануел Пуиг
Вярвам, че реализмът не е нищо друго освен анализ на реалността. Филмовите сценарии имат синтетична конституция.
Мануел Пуиг
Предишна
1
...
78
79
(Текуща)
80
...
100
Следваща