Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 76
Имайте много добра причина за всичко, което правите.
Лорънс Оливие
Ако не бях актьор, мисля, че щях да полудея. Трябва да имате допълнително напрежение, някакъв допълнителен темперамент, за да достигнете определени височини.
Лорънс Оливие
Аз имам свой свят.
Лудвиг Витгенщайн
Ако имате прашинка на сакото, хората единствено това ще забележат.
Луи дьо Фюнес
Имам право на благоприятно, доброжелателно отношение на другите хора към мен.
Луиз Хей
Имате силата да излекувате живота си и трябва да знаете това. Толкова често си мислим, че сме безпомощни, но не сме. Ние винаги имаме силата на ума си... Заявете и съзнателно използвайте силата си.
Луиз Хей
Без значение къде живеем на планетата или колко трудно изглежда ситуацията ни, ние имаме способността да преодоляваме и надхвърляме обстоятелствата си.
Луиз Хей
Ненавиждам тълпата. Наричам тълпа всяко сборище, където има повече от шест човека.
Луис Бунюел
За да се осъзнаят, хората трябва да имат право да чуят множество мнения и след това сами да вземат решение. Трябва да им бъде позволено да казват, пишат и публикуват каквото си искат. Свободата на изразяване е най-основното, но основно право. Без него хората са сведени до автомати.
Ма Дзиен
Вероятно всеки си мисли, че съм нимфоманка, че имам ненаситен сексуален апетит, но в действителност по-скоро бих прочела книга.
Мадона
Трябва да се отбележи, че думата "стойност" има две различни значения: понякога тя обозначава полезността на някой предмет, а понякога възможността за придобиване на други предмети, която дава притежанието на даден предмет. Първата може да се нарече потребителска стойност, а втората - разменна стойност.
Адам Смит
Семейството е толкова хубаво нещо, че много мъже имат по две едновременно.
Адриан Декурсел
Гузната съвест има нужда да се изповяда. Всяко произведение на изкуството е изповед.
Албер Камю
На този свят има момичета, на които добрият им нрав и чисто сърце не им позволяват да имат по два любовника наведнъж.
Алфред дьо Мюсе
Аз не те разбирам. Ти не ме разбираш. Друго какво общо има между нас?
Ашли Брилиант
Най-големият страхливец е мъжът, който събужда любовта на една жена, без да има намерение да я обича!
Боб Марли
За да имаш влияние над хората трябва да мислиш само за тях, забравяйки себе си, да се сещаш за тях, когато ти трябва да напомниш за себе си.
Василий Ключевски
Живеем във велико време, но имаме все по-малко време.
Веслав Брудзински
Ако хората не се обичаха един друг, не виждам какъв е смисълът от това, че има пролет.
Виктор Юго
Страстта е поезията и цвета на живота, но какво значение имат страстите, ако в сърцето няма воля.
Висарион Белински
Търсещият щастие е като пияния, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом.
Волтер
За да има постъпката морална ценност, необходимо е разбирането, дали тя е справедлива или несправедлива, дали е добра или лоша.
Георг Хегел
Предишна
1
...
75
76
(Текуща)
77
...
100
Следваща