Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 75
Ако вашата етика в армията, във вашето обучение, ще бъде противодействано от едночасово седмично телевизионно шоу, имаме наистина голям проблем.
Кийфър Съдърланд
Щастлив мъж си ако знаеш, че, когато се прибереш вечер в къщи, ще има жена която да се ослуша за твоите стъпки.
Кларк Гейбъл
Трябва да останете хидратирани, когато имате плачещи сцени.
Клеър Дейнс
Има част от мен, която си мисли, че може би продължаваме да съществуваме на място, дори след като сме го напуснали.
Колъм Маккан
Литературата може да ни напомни, че не целият живот вече е записан: все още има толкова много истории за разказване.
Колъм Маккан
Тя беше уморена от това, че всички искат да отидат в рая, никой не иска да умре. Единственото нещо, за което си струва да се скърби, каза тя, е, че понякога в този живот има повече красота, отколкото светът може да понесе.
Колъм Маккан
Предполагам, че това е бракът, или е бил, или може да бъде. Сваляш маската. Допускаш умората. Навеждаш се и целуваш годините, защото те са нещата, които имат значение.
Колъм Маккан
...беше необходимо да обичаш тишината, но преди да можеш да обичаш тишината, трябваше да имаш шум.
Колъм Маккан
Нека това бъде урок за всички нас, каза проповедникът. Някой ден ще вървиш в мрака и истината ще лъсне, а зад теб ще има живот, който никога повече не искаш да видиш.
Колъм Маккан
Нещата в живота нямат истинско начало, въпреки че нашите истории за тях винаги имат.
Колъм Маккан
Има нещо, което се случва с ума в моменти на ужас. Може би смятаме, че това е последното, което някога ще имаме, и го записваме до края на нашето дълго пътуване. Правим перфектни снимки в албум, за да се отчайваме. Подрязваме краищата и ги поставяме в пластмаса. Прибираме лексикон, за да го изнесем в нашите разрушени времена.
Колъм Маккан
Има неща, за които не говоря даже сам със себе си.
Конрад Аденауер
На жените са нужни мъже, за да имат пари, а на мъжете са нужни пари, за да имат жени.
Константин Мелихан
На глупавите въпроси има някои от най-изненадващите и интересни отговори. Повечето хора никога не мислят да задават глупавите въпроси.
Кори Доктороу
Имах един милион въпроса да задам на Бога: но когато Го срещнах, всички избягаха от ума ми; и изглежда, че няма значение.
Кристофър Морли
Има две неща, които правят свързаната страх от смях - и се разклаща дезориентация.
Кристофър Уокън
Имаше време, когато чувствах, че трябва да направя всичко, което ми беше предложено, знаете ли, да яздя вълната.
Крисчън Слейтър
Казвам на синовете си, че в детството си имахме преимущество, от което те са лишени. Аз съм се родил в ужасна нищета. Нямах накъде да се движа, освен нагоре.
Кърк Дъглас
Цивилизацията има етиката, която може да си позволи.
Лари Нивън
Тя го изчака да обясни вселена, в която има толкова много несправедливост.
Лари Нивън
Има технически, литературен термин за тези, които грешат мненията и вярванията на герои в роман с тези на автора. Терминът е "идиот".
Лари Нивън
При всяка част от тялото има свой идеал за щастие.
Лешек Кумор
Предишна
1
...
74
75
(Текуща)
76
...
100
Следваща