Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 72
Всеки е готов да отдаде частица от своята свобода за усещането, илюзията за защитеност. И в крайна сметка, ние имаме съвършено невменяемо население, обсебено от безопасност, защита, престъпност, наркомания и микроби!
Джордж Карлин
Правенето на филм е като да изгасиш огън със сито. Има толкова много елементи и става толкова сложно.
Джордж Лукас
Финансовите пазари като цяло са непредсказуеми. Така че човек трябва да има различни сценарии... Идеята, че всъщност можете да предвидите какво ще се случи, противоречи на начина ми на разглеждане на пазара.
Джордж Сорос
Кой има най-голяма полза от това, че марихуаната е незаконна? Най-големи бенефициенти са големите престъпни организации в Мексико и другаде, които печелят милиарди долари годишно от тази незаконна търговия - и които бързо биха загубили конкурентното си предимство, ако марихуаната беше законна стока.
Джордж Сорос
Мисля, че има много заслуги в международната икономика и световните пазари, но те не са достатъчни, защото пазарите не се грижат за социалните нужди.
Джордж Сорос
Според мен има решение, свързано с демокрацията, защото демократичните правителства са подчинени на волята на хората. Така че, ако хората искат, всъщност можете да създадете международни институции чрез демократичните държави.
Джордж Сорос
Що се отнася до социалните последици, те имат различни хора, които действат по различни начини, много трудно е дори да имат подходящ критерий за успех. Така че, това е трудна задача.
Джордж Сорос
Определено, това е бюджет. Тук има твърде много цифри.
Джордж Уокър Буш
Аз съм търпелив човек. Когато казвам, че съм търпелив човек, аз имам в предвид, че аз съм търпелив човек.
Джордж Уокър Буш
Вместо справедливост за всички ние се развиваме в система на справедливост за онези, които могат да си го позволят. Имаме банки, които са не само твърде големи, за да се провалят, но и прекалено големи, за да бъдат подведени под отговорност.
Джоузеф Стиглиц
В Америка има три социални класа: горна средна класа, средна класа и долна средна класа.
Джудит Мартин
Няма такова нещо като сигурност. Никога не е имало.
Джърмейн Гриър
Суеверието има увереност, но не се основава на знания.
Дмитрий Менделеев
"Книгите имат своя съдба..." Това означава, че книги, взети за прочит, не се връщат обратно.
Дон Аминадо
На света има много добри хора, но всички те са страшно заети...
Дон Аминадо
Връх на неудобството е все още да има романтизъм в душата, а ревматизъм в кракът.
Дон Аминадо
Това беше единствената амбиция, която някога съм имал - не да съм танцьорка или холивудска филмова звезда, а да бъда домакиня в добър брак.
Дорис Дей
Никога не е твърде късно. Не се фокусирайте върху това което ви е отнето. Намерете нещо да го замените, и благословете това което имате.
Дрю Баримор
Дори да спазвате неутралитет, трябва да имате силно правителство.
Александър Хамилтън
Умиращите питат дали има живот след смъртта. "Има,- му отговарят, - просто не твоя."
Едгар Лорънс Доктороу
Наистина говорят, че при журналистите имат колони, които трябва да запълнят, и някои правят това по-добре от други. Понякога много лесно измислят заглавие, пишейки лъжи, а мнозина постъпват така, считайки, че останалите са честни и трудолюбиви. Мен това не ме вълнува - аз обичам да попадам на страниците на вестниците, защото това ме прави по-известен.
Еди Ървайн
Може да имаме напълно адекватен начин да направим нещо, но това не означава, че не може да има по-добър начин. Затова се заехме да намерим алтернативен начин. Това е в основата на всяко подобрение, което не е коригиране на грешки или решаване на проблеми.
Едуард де Боно
Предишна
1
...
71
72
(Текуща)
73
...
100
Следваща