Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 71
Не е ли удивително, че всички сме създадени по Божи образ и въпреки това има толкова много разнообразие сред неговите хора?
Дезмънд Туту
Бог има толкова дълбока почит към нашата свобода, че по-скоро ни пуска свободно да идем в Ада, отколкото да бъдем принудени да отидем в Рая.
Дезмънд Туту
Каква надежда има някакво начинание, което се основава на омраза и страх?
Дейвид Брин
Трябва да имаме пай. Стресът не може да съществува в присъствието на пай.
Дейвид Мамет
Човекът има ограничена биологична способност за промяна. Когато този капацитет е претоварен, капацитетът е в бъдещ шок.
Алвин Тофлър
Научете се да се отпускате, защото ако сте спокойни ще имате ключ към въображението, ако ли не, ще трябва да се задоволите с ключът към интелекта.
Денис Хопър
Ако има ефективна противоотрова против женитбата, то това е мисълта за това, че развода не ти е по джоба.
Джак Никълсън
Парите са като секса: ако ги няма, не говориш за нищо друго; ако ги има - говориш за всичко, само не и за тях.
Джеймс Болдуин
Мисля, че ако изучим приматите, ще забележим, че много от тези неща, които ценим в себе си, като човешкия морал, имат връзка с поведението на приматите.
Джейн Гудол
Вече произвеждаме достатъчно храна, за да нахраним света. Вече имаме изградена технология, която ни позволява да произвеждаме повече, отколкото можем да намерим пазар.
Джеръми Рифкин
Въпреки че може да няма книга във всеки от нас, толкова често има проклет добър разказ.
Джефри Арчър
Има определени моменти в живота на човек, когато научаваш за себе си, и депозираш тези знания в сметката за опит, така че да можеш да го използваш на по-късна дата.
Джефри Арчър
Имам много подкрепа от страна на родителите ми. Това е нещото, което винаги съм оценявал. Те не ми казваха, че съм глупав, а ми казваха, че съм забавен.
Джим Кери
Поради някаква причина направих нещо и осъзнах, че мога да получа реакция. Това беше, когато се отървах от черупката си в училище, защото наистина нямах никакви приятели или каквото и да било като това и просто продължавах нататък; накрая направих това смахнато нещо и изведнъж имах тонове приятели.
Джим Кери
Имам навика да стоя буден до късно, не защото съм на парти, а защото това е единственото време от деня, когато съм сам и не трябва да репетирам.
Джим Кери
Ако имате талант, той ще ви защити.
Джим Кери
Майка ми беше професионален болен човек; тя взимаше много хапчета против болка. Има много такива хора. Това е начинът, по който те са свикнали да получават внимание. Винаги си спомням, че тя е дъщеря на алкохолик, който я е оставял сама около Коледа.
Джим Кери
Имаше време, когато хората казваха: "Джим, ако продължаваш да правиш физиономии, лицето ти ще замръзне така". Сега те просто казват: "Плати му!"
Джим Кери
Имате една работа на земята - да спасявате души.
Джон Уесли
Истината в крайна сметка ще надделее там, където има болки, за да я извади на светло.
Джордж Вашингтон
В крайна сметка има само една раса: човечество.
Джордж Едуард Мур
Образованието е гибелно за всеки, който има заложби на художник. Образованието следват чиновниците, и даже тези които са склонни към пиянство.
Джордж Едуард Мур
Предишна
1
...
70
71
(Текуща)
72
...
100
Следваща