Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 70
Изключително трудно е да се каже колко време всъщност отне процесът, за да постигна най-накрая моя аромат, Boudoir, защото имаше много време в очакване на други хора.
Вивиан Уестууд
Бях толкова разстроена от случващото се по света. Просто не можех да понеса идеята да бъдем измъчвани хора и че дори имахме такова нещо като война. Мразех по-старото поколение, което не беше направило нищо по въпроса. Пънкът беше призив за мен.
Вивиан Уестууд
За мен четенето на модно списание е последното нещо, което трябва да направя. Имам книги, които трябва да прочета.
Вивиан Уестууд
Повече хора трябва да четат книги. Това е най-концентрираното преживяване, което можете да имате.
Вивиан Уестууд
Работата е там, че тъй като винаги имах собствен магазин и директен достъп до обществеността, успях да създам техника, без маркетинговите хора да ми казват какво иска обществеността.
Вивиан Уестууд
Има бързи пътища към щастието, и танцът е един от тях.
Вики Баум
Бъдещето има няколко имена. За слабият човек името на бъдещето - невъзможност. За малодушният - неизвестност. За дълбокомисления и доблестният - идеал.
Виктор Юго
В съединените ни ръце все още има някакъв знак на надежда, в стиснатия юмрук няма нито един.
Виктор Юго
Колкото повече мнения имате, толкова по-малко виждате.
Вим Вендерс
Даже при най-лошите от нас има нещо добро, черта, която изкупва всичко останало.
Айн Ранд
Хората се различават по своите достойнства, ако въобще ги имат, но винаги са еднакви в своите пороци.
Айн Ранд
Парите са странно нещо. Хората, които ги нямат, се стремят силно към тях. Хората, които ги имат, също имат много проблеми.
Айртон Сена
Единственото съжаление, което ще имам при умирането, е, ако не е за любов.
Габриел Гарсия Маркес
Няма значение никой не може да ви отнеме танците, които вече сте имали.
Габриел Гарсия Маркес
Никога повече няма да обичам. Това е все едно да имаш две души едновременно.
Габриел Гарсия Маркес
Стойте изправени, вървете гордо, имайте малко вяра.
Гарт Брукс
Рецензентите имат право не само да говорят в очите на хората, че са глупаци, но даже и да доказват това.
Георг Кристоф Лихтенберг
Има хора, които не почват да слушат, преди да им отрежат ушите.
Георг Кристоф Лихтенберг
С възможно изключение на дрехите, салоните за красота и Франк Синатра, има малко теми, с които всички жени са съгласни.
Граучо Маркс
Във всяка шега има обратна страна - чувствата на този с когото са се пошегували.
Греъм Грийн
Аз обичам мъжете. Даже въпреки това, че в средата им има много лъжци.
Гуинет Полтроу
Всеки век има свои проблеми, които последващата епоха или решава или отлага настрани, като безплодни, за да ги замени с нови.
Давид Хилберт
Предишна
1
...
69
70
(Текуща)
71
...
100
Следваща