Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 7
Бъдете благодарни за това, което имате, и ще имате повече. Ако се съсредоточавате върху онова, което нямате, никога няма да имате достатъчно.
Опра Уинфри
Дишай. Продължавай. И си напомняй, че този момент е единственото нещо, което със сигурност имаш.
Опра Уинфри
Великите умове имат цели. Останалите имат желания.
Уошингтън Ървинг
Богат е не този, който има много, а който дава много.
Ерих Фром
Вярата, че има само една истина и че самият той притежава това, ми се струва най-дълбокият корен на всяко зло, което е в света.
Макс Борн
Ние няма да имаме общество, ако унищожим обкръжаващата среда.
Маргарет Мийд
Най-голяма власт над мъжа има жена, която не му се е отдала, способна да го накара да вярва, че той й е любим.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Всички пътувания имат тайни дестинации, за които пътникът не знае.
Мартин Бубер
Трябва да има повече от живота, отколкото да имаш всичко!
Морис Сендак
Всичко това, което се говори за металът и хард-рокът - не му се връзвам. Всичко това е просто музика. Имам предвид, че хеви-метъла от 70-те звучи съвсем различно от това през 80-те, а пък 80-те от своя страна нямат нищо общо с 90те години. Кой може да каже какъв е и какъв не е определен тип музика?
Ози Озбърн
Често разликата между успешен човек и неуспешен не е, че човек има по-добри способности или идеи, а смелостта, която човек трябва да заложи на идеите си, да поеме премерен риск - и да действа.
Андре Малро
Никъде не излизам без дневника. Във влака винаги трябва да има нещо вълнуващо за четене.
Оскар Уайлд
Паметта за това, че скоро аз ще умра – най-важния инструмент, който ми помага да взимам сложни решения в моя живот. Защото всичко останало – чуждото мнение, всичката тази гордост, всичкия този страх от неудобство или провал – всички тези вещи падат пред лицето на смъртта, остава само това, което действително е важно. Паметта за смъртта – най-добрия способ да избегнем мислите за това, че има какво да губите. Вие сте голи. У вас вече няма причини да не последвате зова на своето сърце.
Стив Джобс
Ако има начин да се направи по-добре, намери го.
Томас Едисън
Който обича да чете, има всичко, до което достигне.
Уилям Годуин
Всички беди, които съм имал през живота си, всички проблеми и препятствия, са ме направили по-силен. Може да не го осъзнаете, когато се случи, но понякога един удар в зъба може да е най-доброто, което ви се е случвало.
Уолт Дисни
В милиардерите, които познавам, парите просто разкриват основните черти в тях. Ако са били глупаци, преди да са имали пари, те са просто шутове с милиард долара.
Уорън Бъфет
Всички оригинални мисли и оригинални грехове се случват до вашето раждане с хора, с които вие не сте имали възможност да се познавате.
Фран Лебовиц
В човешките събития има тайнствен цикъл. На някои поколения се дава много. От други поколения се очаква много. Това поколение американци има среща със съдбата.
Франклин Делано Рузвелт
Не спете много. Ако вие спите 3 часа по-малко всяка нощ в годината, то у вас ще има допълнително един и половина месеца за това, да преуспеете.
Аристотел Онасис
Този, който се влюби в себе си, няма да има съперник.
Бенджамин Франклин
Има трима верни приятели: старата съпруга, старото куче и налични пари.
Бенджамин Франклин
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
100
Следваща