Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 69
Жените имат незаконно преимущество пред мъжете: там където е безсилен умът, те могат да пуснат в ход глупоста.
Юл Бринър
Всяка жена мечтае да има тесни крака, а да живее на широко.
Юлиан Тувим
В света има много ненавистници, но всичко, което те могат да направят е само да ненавиждат.
Юсейн Болт
Не обръщам внимание на това, колко награди имам. Просто излизам на пистата и се старая да я пробягам максимално страхотно. А ако говорите за целите ми - мечтая да стана един от легендите на световният спорт.
Юсейн Болт
Без значение на каква възраст сте или какви са вашите обстоятелства, вие сте специални и все още имате какво да предложите. Животът ти, заради това кой си, има смисъл.
Барбара де Анджелис
Ако всички в този град, свързани с политиката, трябваше да напуснат града заради преследване на жени и пиене, вие нямаше да имате правителство.
Бари Голдуотър
Мисля, че киното, което харесваш, има повече общо с мълчанието, а театърът, който харесваш, има повече общо с езика.
Бен Кингсли
Убеден съм, че ако не бях променил името си, не мисля, че щях да имам същата крива на кариерата, която в крайна сметка имах.
Бен Кингсли
Имам доста наивен подход, според мен, към работата си.
Бен Кингсли
Ще имате всичко, ако не се притеснявате кой ще получи наградите за вашите заслуги.
Бенджамин Франклин
Не обичам конференции на всякакви екзотични места. Имам усещане, че колкото по-приятно е мястото, толкова по-малко се върши работа.
Бил Гейтс
Животът не е разделен на семестри. Няма да имате летни ваканции и има малко работодатели, които се интересуват от това да НАМЕРИТЕ СЕБЕ СИ. Търсете за своя сметка!
Бил Гейтс
Когато имате пари в ръката, само вие забравяте кой сте. Но когато нямате пари в ръка, целият свят забравя кои сте. Такъв е животът.
Бил Гейтс
В Китай когато си един на милион, има още 1300 като теб.
Бил Гейтс
Най-висшето проявление на ума е да признае, че има безкраен брой неща, които го превъзхождат.
Блез Паскал
Както камъкът, хвърлен в морето, оказва влияние върху цялото море, така и всеки човек има влияние върху цялото човечество.
Блез Паскал
Господ не дава обещания, които не изпълнява. Ти имаш велики мечти, момче, но за да мечтаеш, не бива да се събуждаш.
Боб Дилън
Преди две години узнах от тибетски монаси, че има три страшни неща, които могат да възникнат с човек - това са красота, слава и богатство.
Брад Пит
Да, аз не само умея сама да се смее себе си, но и обичам да разказвам, кога и как съм изглеждала абсурдно и смешно! Човек, умееш и обичаш понякога да се надсмее на себе си е приятен човек, такъв който не страда от раздуто самолюбие и има чувство за хумор. Това е достойно качество.
Бритни Спиърс
Когато сте в беда, има два варианта: или да се откажете да минете през огъня.
Брус Уилис
Всяко дете има огромен стремеж да демонстрира компетентност.
Бъкминстър Фулър
Има толкова много неща, които хората приемат за даденост.
Вивиан Уестууд
Предишна
1
...
68
69
(Текуща)
70
...
100
Следваща