Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 68
Ти си толкова добър, колкото сили имаш да се задържиш на повърхността.
Фреди Меркюри
Нашият дълг - това е правото, което другите имат над нас.
Фридрих Ницше
Ние рядко мислим за това, което имаме, но винаги се безпокоим от това, което нямаме.
Артур Шопенхауер
Времето има смекчаващ ефект върху нашите убеждения, благодарение на постоянните ни срещи с онова, което им противоречи.
Хайнрих Хайне
Хората имат време, те са вечни; само крале са смъртни.
Хайнрих Хайне
Ох, какви лъжи има в целувките!
Хайнрих Хайне
Нямам против да давам интервюта, нямам и против да отговарям на дълбокомислени въпроси. Но не съм очарован да давам отговори на въпроси като: "Ако беше обран и в единия джоб имаше меч, а в другия камшик, кое щеше да използваш?"
Харисън Форд
Баща ми ми каза, никога не имай партньори.
Хауърд Хюз
Докато има стена, бодлива тел и заповед за стрелба, не може да се говори за нормалност в Германия.
Хелмут Кол
Човек има два мотива за поведението си - един истински и втори, който звучи красиво.
Хенри Форд
Магията има сила, докато има желание!
Хорхе Букай
На всеки от нас е дадено много, и ние имаме за какво да сме благодарни. Твърде много, но ние не разбираме.
Чарлз Дикенс
Имам свои собствени мнения, но песните ми не ги споделят.
Шаная Туейн
Човек винаги трябва да бъде пиян. Това е всичко, което има значение... Но с какво? С вино, с поезия или с добродетел, както сте избрали. Но се напий.
Шарл Бодлер
Животът има само един истински чар: очарованието на играта. Но какво ще стане, ако сме безразлични към това дали печелим или губим?
Шарл Бодлер
Има моменти на съществуване, когато времето и пространството са по-дълбоки и осъзнаването на съществуването е неимоверно засилено.
Шарл Бодлер
Има толкова много видове красота, колкото и обичайните начини за търсене на щастие.
Шарл Бодлер
За да може артистът да има свят, който да изрази, той първо трябва да бъде разположен в този свят, потиснат или потискащ, примирен или непокорен, човек сред хората.
Шарл Бодлер
Не може да има престиж без мистерия, защото познанието поражда презрение.
Шарл дьо Гол
Има много добри неща за това да си известен, но има и няколко не толкова добри неща.
Шарън Стоун
Имал съм един и същ бюст през целия си възрастен живот.
Шарън Стоун
Всеки има предизвикателства и уроци, които да научи - няма да бъдем тези, които сме без тях.
Шон Комбс
Предишна
1
...
67
68
(Текуща)
69
...
100
Следваща