Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 67
Има повече удоволствие да обичаш, отколкото да бъдеш обичан.
Томас Фулър
Ако бихте искали да имате добра съпруга, оженете се за онази, която е била добра дъщеря.
Томас Фулър
Има най-голяма практическа полза от това да направим няколко неуспехи в началото на живота си.
Томас Хъксли
Има само едно правилно, а възможностите за грешно са безкрайни.
Томас Хъксли
Имате нужда само от две неща в живота: вашия разум и жена ви.
Тони Блеър
Няма начин да имате събитие като 11 септември и да очаквате нещата да останат същите. В този ден те убиха 3000 души в Ню Йорк и ако можеха, щяха да убият 300 000.
Тони Блеър
Конфликтът не е неизбежен, но разоръжаването е... сега всички приемат, че ако има неизпълнение от страна на Саддам, международната общност трябва да действа, за да наложи своята воля.
Тони Блеър
Въпреки всичко това, което виждате, въпреки дъжда и болката, продължавайте да има чувство за хумор. Вие трябва да бъдете в състояние да се усмихвате въпреки всичките глупости.
Тупак Шакур
Имам чувството, че съм в ръцете на Черния Исус, а той е бил с мен през целия си живот, за да ме води там, където трябва да бъда.
Тупак Шакур
Мисля, че имам природен магнетизъм.
Уесли Снайпс
На всеки зададен въпрос има отговор.
Уилям Блейк
Аз никога не съм имал близки приятели сред мъжете. Навярно, понеже в детството си съм имал пет сестри и от тях съм разбрал много повече, отколкото от родителите си.
Уилям Дефо
Накрая се примирих с факта, че да нямаш приятели не е престъпление. Липсата на приятели просто означава, че имате по-малко проблеми.
Уитни Хюстън
За всеки сложен проблем има просто решение, и това решение е неправилно.
Умберто Еко
Не може да има свобода за общност, на която липсват средствата за откриване на лъжи.
Уолтър Липман
Ако миналата история беше всичко, което имаше за играта, най-богатите хора биха били библиотекари.
Уорън Бъфет
Там има 309 милиона души, които се опитват да подобрят своя жребий в живота. И ние имаме система, която им позволява да го правят.
Уорън Бъфет
Всеки има право да бъде щастлив в своите собствени условия.
Франк Запа
Не мисля, че има някой артист от какъвто и да е калибър, който да не се двоуми относно това, което прави.
Франсис Форд Копола
Не позволявайте на злото да ви убеди, че можете да имате тайни от него.
Франц Кафка
В къщата, в която живея, има осем момичета и на практика всички са добре изглеждащи. Можеш да разбереш, че съм зает.
Франц Шуберт
Удоволствието има едно важно достойнство: за разлика от щастието, то съществува.
Фредерик Бегбеде
Предишна
1
...
66
67
(Текуща)
68
...
100
Следваща