Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 6
Някои смятат, че имат добро сърце, макар в действителност да имат само слаби нерви.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Имай смелостта да бъдеш невеж в много неща, за да избегнеш бедствието да бъдеш невеж във всичко.
Сидни Смит
Ако нямаше глупави хора, нямаше да има добри юристи.
Чарлз Дикенс
В една бутилка вино има повече мъдрост от всичките книги на света.
Луи Пастьор
Дори да те боли е приятно, когато знаеш, че има хора, които чакат твоето оздравяване като празник.
Антон Чехов
При хората, които живеят самотно, винаги на душата им има нещо, за което охотно разказват.
Антон Чехов
Човек има нужда от малко лудост, или иначе казано... никога не смее да пререже въжето и да бъде свободен.
Никос Казандзакис
Ние не сме човешки същества, който има духове опит, а духовните същества, имащи човешки опит.
Пиер Теяр дьо Шарден
Защитавам реалните права на жените. Жената трябва да има правото да бъде жена и майка.
Филис Шафли
Имате мозъци в главата си. Имате крака в обувките си. Можете да се насочите във всяка посока, която изберете. Вие сте сами. И вие знаете какво знаете. И ТИ си този, който ще реши къде да отиде...
Доктор Сюс
Всяка жена има тази възраст, която заслужава.
Коко Габриел Шанел
Ако аз имам хиляда идеи, и само една от тях се окаже плодотворна, аз съм доволен.
Алфред Нобел
Равните възможности означават, че всеки има в еднаква степен предоставеният шанс да стане некомпетентен.
Лоурънс Питър
Свободната жена е тази, която има секс преди да се омъжи и работа след това.
Глория Стейнем
Обществото е съставено от две големи класи: едната има повече ядене, отколкото апетит; другата - повече апетит, отколкото ядене.
Никола дьо Шамфор
Жевите се посвещават на Бога, когато дяволът вече не иска да има вземане-даване с тях.
Софи Арну
Да бъда най-богатият човек в гробището, не е от значение за мен ... Да заспя през нощта с мисълта, че сме направили нещо прекрасно ... това има значение за мен.
Стив Джобс
Чудеса има там, където вярват в тях, и колкото повече вярват, толкова по-често стават.
Дени Дидро
Винаги има цветя за тези, които искат да ги видят.
Анри Матис
Този, който налага тезата си чрез шум и команди показва, че има слаб разум.
Мишел дьо Монтен
За всяко действие има винаги противоположно и равно по сила противодействие...
Исак Нютон
Има по-страшно оръжие от клеветата – истината.
Шарл Морис дьо Талейран
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
100
Следваща