Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 4
Всеки голям успех на науката има като източник великата дързост на въображението.
Джон Дюи
Колкото повече научавам за света, толкова повече се убеждавам, че никога няма да намеря мъж, когото да обичам истински. Имам твърде големи очаквания!
Джейн Остин
Човешките същества, които имат почти уникалната способност да се учат от опита на другите, са забележителни и с очевидното си нежелание да го правят.
Дъглас Адамс
Нито едно правителство не може да съществува без цензура: там където има свобода на печата, никой не е свободен.
Томас Джеферсън
Всеки мъж се интересува повече от жена, която се интересува от него, отколкото от жена, която има красиви крака.
Марлене Дитрих
Има само един ъгъл на вселената, който може да сте сигурни, че ще подобрите, и това е вашият собствен.
Олдъс Хъксли
Светът днес няма смисъл. Така че защо да рисувам картини, които имат смисъл?
Пабло Пикасо
При книгите също има врагове, както и при хората: огън, старост, животни, времето и тяхното собствено съдържание.
Пол Валери
Където и да има живот, има опасност.
Ралф Уолдо Емерсън
Дисниленд никога няма да бъде завършен. Ще продължава да расте докато има останало въображение в света.
Уолт Дисни
Парите не носят щастие. Сега имам 50 милиона, а съм щастлив, както и тогава, когато имах 48 милиона.
Арнолд Шварценегер
Даже и при параноика има врагове.
Хенри Кисинджър
Хората имат нужда от трудни времена и трудни изпитания, за да развият мускулите на душата.
Емили Дикинсън
В филма трябва да има начало, среда и край - но не и задължително в този порядък.
Жан-Люк Годар
Да бъдете здрави означава да имате същите заболявания, като вашите съседи.
Куентин Крисп
По-добре е да се действа с увереност, независимо от това, колко малко право имате за това.
Лилиан Хелман
Свободата има ограничения, но няма граници.
Дейвид Лойд Джордж
Има само едно нещо на света по-лошо от това да говорят за теб и то е да не говорят за теб!
Оскар Уайлд
До женитбата имах шест теории относно възпитанието на децата, а сега имам шест деца и нито една теория.
Джон Уилмът
Глупакът има голямо предимство пред образования човек: той винаги е доволен от себе си.
Наполеон Бонапарт
Победата има хиляда бащи, а поражението винаги е сираче.
Джон Кенеди
Има нещо много по-силно от всяка войска на света - и това е идея, чието време е дошло.
Виктор Юго
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
100
Следваща