Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 100
Чувствам, че религиите обикновено задават най-големите въпроси. Те не винаги могат да имат най-добрите отговори, но те са зоната на човешката дейност, която редовно задава най-големите въпроси.
Аяд Актар
Разбира се, преобладаващото мнозинство от мюсюлманите не са терористи или не са съпричастни към терористите. Приравняването на всички мюсюлмани с тероризма е глупаво и грешно. Но признаването, че има връзка между исляма и терора, е подходящо и необходимо.
Аян Хирси Али
Трябва обаче да се кажат някои неща и има моменти, когато мълчанието става съучастник на несправедливостта.
Аян Хирси Али
Като жена вие сте по-добре в живота, печелейки собствени пари. Не бихте могли да попречите на съпруга ви да ви напусне или да вземе друга жена, но бихте могли да имате част от достойнството си, ако не трябва да го молите за финансова подкрепа.
Аян Хирси Али
Никога не е имало време, когато според мен не можеше да се намери някакъв начин, който да предотврати изтеглянето на меча.
Юлисис Грант
Ако видите президента, кажете му от мен, че каквото и да се случи, няма да има връщане назад.
Юлисис Грант
Това е животът за теб. Цялото щастие, което събираш за себе си, ще отмине сякаш е нищо. Ако ме питате, не мисля, че има такива неща като проклятия. Мисля, че има само живот. Това е достатъчно.
Юнот Диаз
Точно в тези моменти, когато всяка надежда изчезна, молитвата има господство.
Юнот Диаз
Това, което ние [писателите] правим, може да бъде направено уединено и с голямо отчаяние, но има тенденция да произвежда точно обратното. Той има тенденция да произвежда общност и в много хора надежда и радост.
Юнот Диаз
И ние, момчетата, ще имаме своите победи. Основното е, че те не са били с оръжие в ръце.
Юрий Никулин
Нашите деца разчитат на нас да осигурим две неща: последователност и структура. Децата имат нужда от родители, които казват това, което имат предвид, означават това, което казват, и правят това, което казват, че ще направят.
Барбара Колоросо
Имам както голямо его, така и огромен комплекс за малоценност.
Бари Гиб
Винаги ще имам песни в себе си и мисля, че никога няма да пресъхна.
Бари Гиб
Бих бил уверен ако имах дори едно записващо касетофонче. Все още щях да мога да пиша песни и да ги записвам.
Бари Гиб
Различните автори имат различни гледни точки. Не можете просто да кажете: "Вярвам в Библията".
Барт Ърман
Въпреки че Исус може да е единственият чудотворен Божи син, за когото хората знаят днес, в древния свят имаше много хора като него.
Барт Ърман
Имах много мъдра майка. Винаги пазеше книги, които бяха на моето ниво в нашата къща.
Бевърли Клиъри
Чувствам понякога, че в детските книжки има все повече мрачни проблеми, но не знам, че искам да натоваря с тях трето и четвъртокласниците.
Бевърли Клиъри
По отношение на една повествователна документална книга, когато описваш сцени, за които имаш множество източници и за които имаш различни източници, и решаваш да избереш път, който да събере цялата тази информация, е, да, определено ще има бъдете малко на автора в това. Но в това няма нищо лошо.
Бен Мезрич
Винаги ще има противоречия, когато пишете така, както аз пиша.
Бен Мезрич
Като се има предвид света, който той е създал, би било противоречие срещу Бог да вярва в него.
Джон Банвил
Имаш странно усещане, когато ще напуснеш място, казах му, сякаш не само ще липсваш на хората, които обичаш, но ще ти липсва и човекът, който си сега по това време и това място, защото никога повече няма да бъдеш такъв.
Азар Нафизи
Предишна
1
...
97
98
99
100
(Текуща)
Следваща