Ферментиралите храни съдържат естествени пробиотици или здравословни бактерии, които могат да издигнат здравето ви на следващото ниво. Почти всяка култура има версия на ферментирала храна: кисело мляко, кефир, мисо и ферментирали зеленчуци, включително кисело зеле, кисели краставички и кимчи. (Сара Готфрид)

Ферментиралите храни съдържат естествени пробиотици или здравословни бактерии, които могат да издигнат здравето ви на следващото ниво. Почти всяка култура има версия на ферментирала храна: кисело мляко, кефир, мисо и ферментирали зеленчуци, включително кисело зеле, кисели краставички и кимчи.

Сара Готфрид

Свързани теми

бактерия версия здраве зеле зеленчук имам кефир краставичка култура мляко ниво пробиотик храна

Подобни цитати