Критикът трябва да направи повече от това, което книжните критици и изкуствоведите са правили в миналото. Което ви дава контекст за разбиране на ресторанта, дава ви по-добър начин да го оцените, дава ви инструментите да влезете там и да бъдете по-информиран вечерящ, който може да извлече повече удоволствие от изживяването. (Рут Райшил)

Критикът трябва да направи повече от това, което книжните критици и изкуствоведите са правили в миналото. Което ви дава контекст за разбиране на ресторанта, дава ви по-добър начин да го оцените, дава ви инструментите да влезете там и да бъдете по-информиран вечерящ, който може да извлече повече удоволствие от изживяването.

Рут Райшил

Свързани теми

извлека изживяване изкуствовед инструмент контекст критик минало направа начин разбиране ресторант удоволствие

Подобни цитати